15.01.2012 | 13:36 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 2

Skulle du bare sitte her å vente? Du satte deg opp igjen. Buksa di lå på gulvet og du tok den på deg. Rett etter at du hadde fått den på deg banket det på døra. "Ja" svarte du fort og satte deg på sengekanten. Gutten titten inn og smilte. "Du er oppe alt, jeg trodde kanskje du hadde sovnet igjen." Han kom bort og satte seg på senga han også. Han ga deg en baguette med ost og skinke og en cola."Ikke så mye til frokost, men det er i alle fall noe. Håper du liker det, forresten."  Du åpnet colaen og drakk halve. Magen din rumlet lavt. Øynene deres møttes, men du slo blikket ned igjen. Du tok en liten bit av baguetten. "Kan du fortelle litt mer om gårsdagen?" Du prøvde å få i gang en samtale, så han skulle gjøre noe annet enn å se på at du spiste. "Vell, det skjedde vel egentlig ikke så mye mer enn det jeg har sagt allerede. Jeg tok deg med hit fordi jeg var redd du kom til å ende opp liggende igjen på fortauet eller noe, når klubben stengte." han ga deg et lite smil.
"Vet du hvor hun jeg var med ble av?" Eva hadde bare blitt borte for deg i går. Du kunne ikke huske å ha pratet med henne etter at dere hadde gått inn. "Nei. Var du sammen med noen?" han så overrasket på deg.  Du visste ikke helt om du skulle smile eller ikke, så det blei mer en grimase. Han lo.
Du bare måtte innrømme at han var den kjekkeste gutten du noen sinne hadde sett. De grågrønne øynene hans nærmest lyste. Du kom tilbake til virkeligheten når du tenkte på Eva igjen. Mobilen din! Du hadde nummeret til Eva på mobilen din. Du tok deg på lårene, siden du trudde mobilen lå i en av bukselommene. "Hvor er mobilen min?" du så deg rundt i rommet. Han reiste seg og gikk bort til kommoden. Han tok opp mobilen og ga den til deg. "Jeg har ikke rotet gjennom den altså, jeg bare la den her." Du klarte ikke la være å smile av reaksjonen hans. Du hadde 18 tapte anrop, alle fra Eva.

 

Mer? Klarer dere 5 kommentarer som på første del? 

____________________________________________________________

Skal forresten prøve å få fikset med nytt design i dag : ) 


Postat av: Marita

mer :')

15.01.2012 @ 14:04
Postat av: Caroline

Meer :)

15.01.2012 @ 15:49
Postat av:

meer!! :D

15.01.2012 @ 16:19

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33970881
hits