15.01.2012 | 18:06 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 3

 Han tok opp mobilen og ga den til deg. "Jeg har ikke rotet gjennom den altså, jeg bare la den her." Du klarte ikke la være å smile av reaksjonen hans. Du hadde 18 tapte anrop, alle fra Eva. 
_______________________________________________

Du tastet inn nummeret til Eva i en fei. Du lot den ringe i noe som virket som en evighet før du avslo og la ned mobilen. "Svarer hun ikke?" gutten så nervøst på deg. "Nei, så du er kanskje stuck med meg i hele dag." Du var usikker på hvordan han kom til å reagere. Tenk om han kastet deg ut? Du visste ikke engang hvor i England du bodde sammen med Eva. Tankene dine bla avbrutt av latter. 2Tror du jeg har noe imot det? Vi kan jo finne på noe gøy!" Du klarte ikke la være å smile av entusiasmen i stemmen hans. "Du er jente, du liker sikkert å shoppe.?"
Han nølte litt. "Jo, det kan vi sikkert. Men, hvor er lommeboka mi?" Du måtte nesten le av deg selv. Første gangen du drakk sikkelig drakk du så mye at du bare husket deler av kvelden. "Jakka di henger nede i gangen, kanskje den ligger der." Han reiste seg og begynte å gå. Du hoppet ut av senga, bokstavelig talt, og gikk fort etter. Nedover trappa tittet du ut vinduene. Sola skinte fra en skyfri himmel. Leiligheten var enkel, men pen.Gutten, som du fortsatt ikke visste navnet på, gransket deg nøye. "Det er leiligheten til en venn. Jeg fikk låne den fordi hun ikke er hjemme." han tittet fraværende ut av vinduet. "Den er fin." Hva ellers skulle du si? Det var jo tross alt det den var. "Men du, det er en ting jeg rett og slett har glemt å spørre om." du kjente at pulsen økte. Det var jo et lurt spørsmål, men det hørtes sikkert ganske så rart ut allikevel. "Hva heter du?" gutten snudde deg og så deg rett inn i øynene. "Jeg forteller mitt hvis du forteller ditt først." Han oppførte seg nesten litt som en unge. Han geipet til deg og du klarte ikke la være å le. "Jeg heter *Ditt for- og etternavn*. Din tur."


Mer? Hva synes dere så langt?
_______________________________________________ 

Som dere kanskje har sett, så har jeg fikset design og header, vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha headeren.. Men, ja - bedre enn ingenting : ) 
Postat av: Marita

mer :'D

15.01.2012 @ 18:19
Postat av: directionbieber

Meree

15.01.2012 @ 18:23
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: Caroline

Meer :D

15.01.2012 @ 18:23
Postat av: Helene

Mer! vil vite hvem det er

15.01.2012 @ 18:26
Postat av:

meeer!!:)

15.01.2012 @ 18:40
Postat av:

meeer !!

15.01.2012 @ 20:56

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33977312
hits