15.01.2012 | 20:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 4

 "Hva heter du?" gutten snudde deg og så deg rett inn i øynene. "Jeg forteller mitt hvis du forteller ditt først." Han oppførte seg nesten litt som en unge. Han geipet til deg og du klarte ikke la være å le. "Jeg heter *Ditt for- og etternavn*. Din tur."
____________________________________

Han smilte det blendende smilet sitt. "Louis Tomlinson." Det var noe kjent med det navnet, men du klarte bare ikke sette fingeren på det. "Louis," sa du lavt til deg selv. "Fint navn." Du fokuserte på øynene hans. "Jeg vet." han stakk deg i siden med en finger. Du både lo og hylte på samme tid. Noen ganger hadde det vært greit å ikke være så kilen. Du dyttet han ned i sofaen og kilte tilbake. Han lo han også. Det banket på døra og begge to så skremt på hverandre. Louis gikk bort og åpnet. Du hørte ikke noe av hva de snakket om. Innerst inne ønsket du sterkt at ingen hadde avbrutt dere. Du stilte deg borte ved vinduet og tittet ut. Sola var i ferd med å gå bak noen skyer. Du hoppet bakover når noen plutselig stakk deg i siden igjen. Louis altså! Du stakk tilbake og han smilte enda mer. "Skal vi stikke og shoppe?" spurte han. "Ja." Dere gikk bort til gangen og tok på dere både sko og jakker. Lommeboka di lå der Louis hadde foreslått, i jakkelomma. Du kom til å tenke på Eva igjen og du tok opp mobilen og tastet nummeret på nytt. Men hun tok den ikke nå heller. Hun kom sikkert til å ringe tilbake. Dere gikk ut på fortauet og du fulgte etter Louis bort til en bil. Dere satte dere inn og han begynte å kjøre. Du visste ikke hvor dere skulle, men du følte du kunne stole på ham. Han så på deg et øyeblikk, men slo blikket ned når han merket at du hadde sett det. Du kunne ikke huske at du hadde møtt noen som han før. Dere stoppet foran et kjøpesenter. Du klarte ikke annet enn å måpe. Louis parkerte bilen og dere gikk inn på senteret.


Dere gikk først bare litt rundt for å se hva slags butikker det var der. Mobilen til Louis ringer. Han sier et fort "Bare vent litt," før han tar mobilen opp av lomme. Du setter deg ned på en benk like ved og venter på at han skulle bli ferdig. Du hadde absolutt ingen grunn til å vite det, men du lurte fælt på hvem det var. Hendingen i leiligheten dukket også opp, hvem var det som hadde banket på?


Mer? Klarer dere 5 kommentarer denne gangen også? 


Postat av: directionbieber

mere

15.01.2012 @ 20:54
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: Caroline

Meer :D

15.01.2012 @ 20:58
Postat av:

meer !!

15.01.2012 @ 21:33
Postat av: Andrea

MER ♥

15.01.2012 @ 21:36
Postat av:

meer! :)

15.01.2012 @ 22:05
Postat av: One Direction

MEREEE ! <3

15.01.2012 @ 23:05
URL: http://foreverdirection.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Kjempe bra historie, søta <3

Vil ha mye mer :D <3

16.01.2012 @ 15:13

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33985500
hits