16.01.2012 | 16:25 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 5

Du setter deg ned på en benk like ved og venter på at han var ferdig. Du hadde absolutt ingen grunn til å vite det, men du lurte fælt på hvem det var. Hendingen i leiligheten dukket også opp, hvem var det som hadde banket på?
________________________________________________
 

Louis stod så langt borte at du ikke kunne høre ham. Du så ham bare bevege på munnen. Etter en liten stund kom han tilbake. "Morsomt mens jeg var borte?" Han var like tullete som alltid. Du smilte som svar. Det var ikke så mange mennesker på senteret så det var god plass i butikkene. Dere i gikk i hovedsak rundt å så på, ingen av dere fant noe dere ville kjøpe. Etter et par timer satte dere ned på en liten restaurant og bestilte dere drikke og mat.  
Du kunne ikke nekte for at du trivdes i selskapet til Louis. Han var så annerledes i forhold til de andre guttene du kjente. "Er du opptatt senere?" Han snudde seg mot deg og smilte. "Nei, jeg vet jo tross alt ikke hvor jeg bor. Eller hvor Eva er. Så er absolutt ikke opptatt. Hvordan det?" Sommerfuglene i magen din klarte ikke roe seg ned. Hva skulle han egentlig spørre om? "Jo, altså," startet han. "En venn av meg skal ha filmkveld senere, og jeg lurte ganske enkelt på om du ville være med?" Du klarte først ikke svare.
Du kjente han knapt, men hvor ellers skulle du gjøre av deg? "Ja, selvfølgelig vil jeg være med." Han smilte nesten fra øre til øre. "Det var det jeg fikk vite i telefonen i stad. Niall skal ha filmkveld." Det var altså det han hadde pratet om i telefonen. "Vet han at jeg er med deg?" Du ville ikke trenge deg på. "Ja, jeg sa ifra om det. De pleier alltid finne på noe veldig sprøtt, tenkte at jeg skulle advare de litt." Han lo.
Sommerfuglene i magen din tok nesten av. Du måtte le du også. "Er det så ille?" Du var av den nysgjerrige typen, og klarte ikke motstå spørsmålet. "Det er vel egentlig ikke det, men jeg vet jo ikke hvordan du eller de kommer til å reagere. Greit å være på den sikre siden." Dere betalte for maten og gikk til bilen igjen. Om ikke lenge skulle du møte vennene til Louis. Tenk om du ikke likte deg?

Mer? Klarer dere 5 kommentarer denne gangen også?________________________________________________

Ble en litt kort del, men kommer mer senere. Må bare få gjort noen lekser først!


Postat av: Tonje Viken Brenden

elsk <3 gleder meg masse til neste del :D Meeeer <3

16.01.2012 @ 16:29
Postat av:

meeer

16.01.2012 @ 16:51
Postat av: Idasvevad

Meeeeeeeer!!:)

16.01.2012 @ 17:40
Postat av: Camilla

Meeer :)

16.01.2012 @ 18:08
Postat av: One Direction

meer!

16.01.2012 @ 19:25
URL: http://directioninfection.blogg.no
Postat av: Cecilie!

Meeeer! <3 elsker bloggen din høyt.^^

16.01.2012 @ 19:30

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34001315
hits