16.01.2012 | 20:33 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 6

Dere betalte for maten og gikk til bilen igjen. Om ikke lenge skulle du møte vennene til Louis. Tenk om du ikke likte deg.
____________________________________________

Det var ikke like stille i bilen på veg til der Niall bodde. Dere pratet i vei om alt mellom himmel og jord. Louis prøvde å få deg til å huske mer fra gårsdagen. Mobilen vibrerte i lomma di. Du tok den opp. Det var Eva som ringte. Du tok den og la mobilen inntil øret. "Hei, hvor er du?!" stemma til Eva skøyt opp noen oktaver. "Hei, jeg er ikke helt sikker. Louis og jeg er på veg bort til Niall på filmkveld." Det ble stille i den andre enden. "Louis og Niall? Som i Louis Tomlinson og Niall Horan fra One Direction?" Da var det din tur til å bli stille. Du forstod nå hvorfor navnet Louis Tomlinson hadde hørt kjent ut.Noen av vennene dine var jo tross alt superfan av dem, du burde ha husket det. Du husket plakatene til Melissa. Louis var så mye kjekkere i virkeligheten. "Ja, det er visst det." svarte du, fortsatt litt i dine egne tanker. "Så dere er på veg til leiligheten til Niall altså. Når kommer du tilbake til hotellet?" Setningen rev deg ut av tankene og du tittet bort på Louis. "Jeg vet ikke helt. Spørs jo hvor lenge den varer. Og jeg har faktisk glemt hvor hotellet er." Eva lo. "Du drakk litt mye på den festen i går. Jeg tekster deg adressen."
Du smilte litt for deg selv. Eva hadde en egen form for humor. De fleste ville vel blitt litt mer urolige hvis venninnen ikke kom hjem etter en fest. "Ok, takk. Snakkes senere." Du la mobilen tilbake i lomma. Like etter hørte du meldingslyden din, men siden du visste hva det var brydde du deg ikke mer om den. "Eva?" Louis tittet ort bort på deg før han så på veien igjen. "Ja, hun lurte på når jeg kom tilbake til hotellet." Han skar en grimase. "Lurte på når du kom til hotellet igjen? Burde hun ikke være over ørene bekymret for hva som kunne ha skjedd?" Da han sa det høyt måtte du også tenke litt over det. Jo, det var vel normalt. Louis kjørte ut fra byen. Du visste ikke mye om hvordan eller hvor de bodde, men du forventet en leilighet inne i byen. Dere kjørte lenger ut mot landet.
 Følelsen av at minuttene gikk fortere og fortere ble sterkere. Louis svingte inn på en liten veg, etter 2 minutter var det fremme. Det du så fikk deg til å måpe.

Mer? 5 Kommentarer? 

 


Postat av: Mrs.Tomlinson

MER MER MEEEEER ! <3

16.01.2012 @ 21:15
Postat av: R

Mere

16.01.2012 @ 21:21
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: Camilla

Meeer <3

16.01.2012 @ 21:55
Postat av: Tonje Viken Brenden

Mer i kveld ? plis... <3

16.01.2012 @ 21:58
Postat av:

meeer!:)

16.01.2012 @ 23:25

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34010798
hits