18.01.2012 | 15:40 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 11

Du la hodet på puta og lukket øynene. Lyden av Louis som gikk ut til stua igjen ble lavere og lavere. Lyden av at Louis låste døra var det siste du hørte før du sovnet. 
________________________________________

Du åpnet øynene. Mest av alt hadde du egentlig lyst til å sovne igjen, sovne for alltid. Glemme gårsdagen. Dobbeltsenga som det egentlig skulle ligge to personer i nå, var halvfull. Du lukket øynene og snudde deg rundt i senga. Armen dunket inni noe hardt. Du sperret opp øynene og så rett inn i de grågrønne øynene til Louis. "Våken?" sa han. Det var tydelig at han også var trøtt. Du nikket. "Håper det er greit at jeg la meg her. Sofaen var litt kort." Han knep øynene hardt igjen og satte seg opp i senga. "Jeg skal bare stikke ned å hente noe i bilen." Louis reiste seg og gikk ut døra. Da du hørte lyden av døra som smalt igjen gikk du ut på badet. Du sminket deg og tok på rene klær. Når du var ferdig gikk du ut i stua og satte deg i sofaen. Det var ikke så mye å gjøre. Mobilen din lå på bordet og du tok den opp og sjekket om du hadde fått noen meldinger. Louis hadde sendt deg en melding mens du var på badet, han skulle reise og kjøpe noe mat. Magen din rumlet som et tegn på hvor sulten du var. Du slo på TVen, så du kunne konsentrere deg om noe annet i mens. En gammel episode av Gossip Girl var det første og beste du fant.


Louis kom inn døra når episoden nesten var ferdig. "Tilbake." Sa han både blidt og høyt. Du gikk bort og hjalp han med maten, før dere satte dere ned for å spise. Tankene dine var helt andre steder, og du merket ikke engang hva du spiste. Alt var grått uten Eva. En ting var å være uten henne i noen dager, en annen ting vår å ikke vite hvor hun var. Atter en gang banket det på. Dere så på hverandre. Louis reiste seg og gikk bort til døra.


Mer? 5 kommentarer!

________________________________________

Blir sannsynligvis maraton på Lørdag, men må komme i forskudd på skrivinga først. Til nå har jeg skrevet delene rett før jeg legger de ut. Men bare sånn at dere vet det : )Postat av: Dina

er helt hekta, meeeer! <3

18.01.2012 @ 15:53
Postat av: Tonje Viken Brenden

hekta <3 mer :) gleder meg til lørdag :P <3

18.01.2012 @ 15:57
Postat av:

meer !!

18.01.2012 @ 16:04
Postat av: Camilla

Meeeer <3

18.01.2012 @ 16:09
Postat av: Mrs.Tomlinson

gleeeeder meg til meeeeer :D

dette er nesten det eneste jeg leseer! <3

18.01.2012 @ 16:38

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34055137
hits