18.01.2012 | 21:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 14

Du klarte ikke si ordene høyt, og ga mobilen til Louis. Han leste den høyt for de andre. Hva skulle du gjøre? Bli i England en uke til, eller reise tilbake til kalde Norge? Du så bort på Louis.
_____________________________________ 

Du hadde sannsynligvis blitt kjent med noen av de mest fantastiske guttene på jord. Kunne du bare forlate de nå? Guttene så nysgjerrig på deg. "Kan vi prate sammen litt?" Louis dunket deg vennskapelig i armen. Dere gikk ut av hallen og satte dere ned på en liten gressflekk. "Jeg vet at jeg bare har kjent deg i et døgn, men kan du være så snill og være her en uke til?" Han så bedende på deg. Du visste ikke helt hva du skulle gjøre. Du og Eva hadde jo reist hit for å være med i dansekonkurransen, men det hadde jo ikke blidt noe av. Nå satt du her, sammen med Louis. Hjem til kalde Norge eller en uke i London? Det var jo ikke vanskelig å velge, men du var fortsatt ikke helt sikker. Å bo alene på et hotell fristet ikke så voldsomt og Louis hadde garantert ikke tid til deg hele tiden. Da fikk du også enda mer til alene. "Ehm.. Jeg vet ikke helt." Louis hadde sett deg inn i øynene siden han spurte deg, men svaret ditt fikk han til å se på bakken i stedet."Vær så snill. For min skyld? Jeg har ikke akkurat noe imot å bli bedre kjent med deg." Han så opp igjen og smilte til deg. Du kjente sommerfuglene i magen igjen. Tenk om dette var eneste sjangsen til å få være med Louis? "Ja, ok. Jeg blir." Han hoppet opp og drog deg med bort til bilen. Han satte seg inn og startet den. Du stod utenfor og lurte på hva det var han gjorde for noe. "Kom igjen, sett deg inn." Du gjorde som han sa, og dere kjørte ut fra parkeringsplassen. Dere kjørte bort til hotellet igjen. Hva skulle dere her? Og hadde han sagt i fra til resten av guttene?

Mer? 5 kommentarer!
_____________________________________

Rekker sannsynligvis å skrive del 15 i dag, og hvis dere når 5 kommentarer legger jeg den ut også. Hvis ikke legger jeg den ut i morgen, usikkert på når. Kanskje rekker jeg det før jeg går på skola (før halv 9). Får se på det!Postat av: R

Mere

18.01.2012 @ 21:22
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av:

mermermer!! :D

18.01.2012 @ 21:37
Postat av: Camilla

Meer <3

18.01.2012 @ 21:39
Postat av: renatehaaa

meeer!!:D

18.01.2012 @ 21:52
URL: http://renatehaaa.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mere <3

Dette er kjempe gøyt <3

18.01.2012 @ 22:32
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: 1D faan:)

Du må skrive meeer!:) spennende å lese:D

18.01.2012 @ 23:11

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34065870
hits