19.01.2012 | 19:56 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 18

Noen ungdommer kom bort til dere nå og da for å få autograf. En av jentene satte seg ned ved siden av Louis og kysset han på kinnet. "Hei, Louis." Sa hun sukkersøtt. De andre guttene mumlet noe du ikke fikk med deg. "Hei." Svarte han. Hvem var hun?
______________________________________ 

Louis så bort på deg. "Dette er Daria." Jenta, eller Daria som hun het, så uinteressert på deg. "Hei." Du stikk av sjalusi når du så hvordan hun nesten satt på Louis. Hun kunne rett og slett ikke satt seg nærmere. Daria svarte ikke. Hun bare hevet øyenbrynene og fortsatte samtalen med Louis. Zayn satte seg enda nærmere deg. "Kun for å få Louis til å reagere." Hvisket han inn i øret på deg. "Jeg tror han liker deg, selv om dere ikke har kjent hverandre så lenge." Han smilte til deg. Selv om det ikke var så flaut merket du at du rødmet. Tenk om Louis faktisk likte deg?! Zayn fortsatte å hviske til deg, kun for å få Louis til å reagere. Han hvisket ikke noe særlig viktig, men prøvde alt for å få deg til å le. Fra å bare puste deg i øret til å fortelle vitser. Louis begynte å titte bort på dere nå og da. Daria patet i vei om alt som hadde skjedd siden hun så ham sist. Til slutt satte hun seg på fanget hans. Du måtte nesten le, det var tydelig hvor desperat hun var. I alle fall letter Louis' oppmerksomhet. "Skal vi gå litt?" Spurte Louis etter et par minutter. Daria og guttene reiste seg. Zayn hjalp deg opp og blunket til deg. Daria dro med seg Louis bortover stranda. Harry, Liam og Niall gikk sammen med deg og Zayn. De andre guttene hadde også lagt merke til hvordan Daria oppførte seg. "Hvem er hun jenta?" Harry så fra den ene til den andre. Alle trakk på skuldrene. Etter litt satte dere dere ned igjen. "De får bare fortsette å gå. De er jo ikke interessert i å gå sammen med oss uansett." Kommenterte Harry.

Mer? 5 kommentarer?
______________________________________

Ble ikke noe spennende avsluttning, er fult klar over det. Men måtte bare forte meg å skrive en del. Klarer dere 5 kommentarer fort, kommer det sannsynligvis enda en del i kveld!Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Ååå.. Kjempe bra <3 Mere

19.01.2012 @ 20:09
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Malin

MEER :D

19.01.2012 @ 20:25
Postat av: Camilla

Meeeer <3

19.01.2012 @ 20:51
Postat av: Caroline

Meer! :)

19.01.2012 @ 20:55
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer :D <3

19.01.2012 @ 21:01

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34089477
hits