21.01.2012 | 11:58 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 26


Han nikket. "Du burde finne noe å ha på deg. Også, hvis det er greit da, kan vi spørre om resten av gjengen vil være med." Han tok med seg det tomme brettet og gikk. Du satt igjen alene i senga. Tivoli kunne bli spennende.

_______________________________Du reiste deg og fant frem klær. Badet var i andre enden av leiligheten, og du nærmest danset deg gjennom stua. Du tok en rask dusj, sminket deg og tok på de nye klærne. Siden du ikke hadde tatt med verken rettetang eller krølltang lot du håret lufttørke. Du gikk ut av badet og tilbake på soverommet. Du la sminken din tilbake i kofferten før du gikk ut i stua. "Louis?" Det var stille i leiligheten. Du skvatt til da Louis la armene sine rundt deg. "Hei igjen." Hvisket han inn i øret ditt. Han lo av reaksjonen din. Harry kom inn i stua han også, med Zayn på slep. "Hei *Ditt navn*!" Zayn kom bort og ga deg en kos. "Klar for tivoli eller?" Han geipet. "Skal alle være med?" Du så på Zayn til Louis og tilbake igjen. "Jeg, Louis, Zayn, du og jeg tror at Liam og Niall også skal være med" Svarte Harry.

Dere sprang ut til bilene. "Førstemann!" Ropte Liam. Louis tok tak i hånda di og dere løp bort til bilen hans. Han åpnet døra for deg før han satte seg inn selv. Zayn skulle også sitte på med dere. Det var et lite stykke å kjøre til tivoliet, og Zayn fortalte vitser så og si hele veien. Louis, som kjørte, prøvde å fokusere, noe som var vanskelig med Zayn i baksetet. Du måtte bare le.

Dere måtte gå et lite stykke, siden parkeringplassen til tivoliet var stappfull. Du tok tak i hånda til Louis. Han snudde seg og smilte til deg. Dette var absolutt noe du kunne venne deg til. De andre guttene stod og ventet på dere ved inngangen. "Vi har allerede kjøpt biletter." Dere måtte ikke betale noe for å komme inn, siden klokka bare var ett. Dere gikk rundt og så hva som var der, før dere bestemte dere for hva dere skulla ta.Mer? Whoop Whoop, Maraton dag! :)

_______________________________Ser ikke ut til at det blir noe særlig til bilder i dag heller, siden blogg.no fortsatt ikke har fått fikset med verktøylinja. Har sendt inn mail til dem, så håper dem får fiksa det raskt..

Postat av: Dina

meeeer! <3

21.01.2012 @ 12:02
Postat av:

meeer!

21.01.2012 @ 12:03
Postat av: Mathilde :D

meeer <3

21.01.2012 @ 12:18
Postat av: Marianne

Mer!! Kjempe spennende :)

21.01.2012 @ 12:18
Postat av: Camilla

Meeer <3

21.01.2012 @ 12:20
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! :D <3

21.01.2012 @ 12:20

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34128535
hits