21.01.2012 | 12:57 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 28


Liam og Zayn hadde kjøpt hver sin popkorn og stod nå og kastet på hverandre. Noen av jentene stoppet opp og så på dere. "Kan vi autografer?" Det var noe kjent med den ene jenta, og du ble overrasket når du så hvem det var.

_________________________________

"Amanda?" Jenta som stod i midten så bort på deg. "*Ditt navn*!" Hun løp bort til deg og ga deg en god klem. "Det er så lenge siden jeg har sett deg!" Amanda smilte stort. "Ferie?" Spurte du blidt. "Ja, vi har ferie i Oslo nå. Dere har hadde vel forrige uke dere?" Hun skakket på hodet. "Ja, men siden jeg og Eva skulle være med i dansekonkurransen måtte vi bli her en ekstra uke." De andre jentene stod og fikk autografer fra guttene, bortsett fra Louis som stod rett ved siden av deg. "Eva? Er hun her også?" Louis klemte hånda di, han visste at du helst ville slippe å prate om den saken. "Nei. Jeg vet ikke hvorfor, men hun reiste hjem her om dagen. Jeg skal bli ut uka." Amanda nikket. De andre jentene kom bort til Louis, og han slapp armen din for å kunne skrive. "Du har blitt kjent med disse guttene du da?" Amanda så misunnelig på deg. Du nikket til svar.


Jentene ble med dere bort for å ta flere karuseller. Denne gangen ble det Crazy Dance. Dere satte dere inn, du satt mellom Louis og Amanda. Hun fortsatte å prate i et kjør. Etter en time begynte du å bli ganske sliten i hodet, både av pratinga til Amanda og alt bråket. Dere satte dere ned på en benk. Siden det ikke var plass til alle måtte du sette deg på fanget til Louis. "Hvilket hotell er det du bor på?" Louis smilte av spørsmålet og svarte for deg. "Hun bor sammen med meg og Harry. Men vi kan ikke akkurat kalle det et hotell da." Amanda måpte. "Seriøst? Tror du vi kan bli med bort og så på den eller?" Louis så på deg og så tilbake på Amanda.

Mer?

Postat av:

jajajaja!!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!

21.01.2012 @ 13:00
Postat av:

kan du ikke bare ta alle med en gang?? JEG KLARER SERRIØST IKKE VENTE MER!! DET ER DRITSPENNENDE!!! ;)

21.01.2012 @ 13:03
Postat av:

meeeeer! og lengre deleer??:D

21.01.2012 @ 13:04
Postat av: Camilla

Meer <3

21.01.2012 @ 13:09
Postat av: Dina

sykt spennende, meeeeer! <3

21.01.2012 @ 13:14
Postat av:

Mer!!! :P

21.01.2012 @ 13:17

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34129415
hits