21.01.2012 | 13:32 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 29


"Hun bor sammen med meg og Harry. Men vi kan ikke akkurat kalle det et hotell da." Amanda måpte. "Seriøst? Tror du vi kan bli med bort og så på den eller?" Louis så på deg og så tilbake på Amanda.

____________________________________"Du får spørre Harry." Du la merke til at Harry kløp Louis i beinet. "Det er greit for meg." Sa han fort og smilte til Amanda. "Men det er litt rotete altså." Hun lo den trillende latteren sin. "Jeg tviler på at det er rotete der altså." Dere reiste dere og gikk bort til bilene. Zayn, Liam og Niall satt på med dere tilbake igjen, slik at Amanda og de to vennene hennes fikk være med i samme bil.

Louis slo på radioen, og du kjente fort igjen sangen. "I like it like that" Alle i bilen sang i kor. Det var visst ikke bare du som hadde hørt på Hot Chelle Rae. Liam veivet med armene og stakk Niall i siden. Louis tittet fort bort på deg før han fokuserte på veien igjen. "Skru opp enda høyere da *Ditt navn*!" Zayn og Liam åpnet hvert sitt vindu og du skrudde opp lyden. Folk snudde seg etter bilen, Zayn stakk hodet ut og vinket til de som gikk på fortauet. Mange av de vinket tilbake, men noen bare stirret. Louis ristet på hodet. "Nå tror de sikkert at du er helt gal, Zayn." Zayn tok hodet inn igjen og så strengt på Louis. "Vas Happenin' Boo Bear!?" Niall brøt ut i en ny latterkrampe og både du og Louis små lo. Louis skrudde av radioen og parkerte bilen kjapt. Harry parkerte rett ved siden av, et halvt minutt senere.Mer?

____________________________________Jeg skal hjelpe søstera mi med et fotoprosjekt, så kan hende det går lenger enn en halvtime før jeg legger ut ny del. Bare sånn at dere vet det :)

Postat av:

MEEEER <3

21.01.2012 @ 13:37
Postat av: Dina

wææææ, er helt hekta eg! meeer! <3

21.01.2012 @ 13:45
Postat av: directionbieber

Mere

21.01.2012 @ 13:54
URL: http://directionbieber.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34129684
hits