21.01.2012 | 15:42 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 31


Fortsatte Louis. Du stirret på han. "Jeg hadde tenkt til å spørre om vi skulle starte å date?" Louis rødmet. Du klarte ikke la være å smile stort. Du visste allerede hva du kom til å svare.

_____________________________

"Ja." Svarte du, nesten like rød som Louis. Han tok et bedre tak rundt deg. Amanda hylte. "Nå kan jeg skryte av at jeg var tilstede når Louis spurte *Ditt navn*!" Hun hoppet opp og ned. "Forresten, når jeg kommer på det. Hvor lenge var det du sa du skulle være her?" Hun så bort på deg. "Jeg skal være her i fire dager til." Du følte allerede savnet du kom til å kjenne når du måtte tilbake til Norge. "Skola starter om fem dager, så jeg må være hjemme til da." Du prøvde å smile, men øynene dine forble like triste som du følte deg. Louis skjønte hvorfor og ga deg en klem. "Men hva skjer med der.." Startet Amanda men Harry avbrøt henne. Han så stygt på henne.

Amanda og jentene måtte reise etter litt. Moren til Amanda hentet de. Harry stakk til Liam for å se på en film, så du og Louis ble igjen helt alene. Det var en trykt stemning mellom dere. Du klarte bare ikke få det ut av hodet. Fire dager igjen. Fire! Du gikk inn på soverommet og la deg ned i senga. Louis kom etter deg. "Hva er det *Ditt navn*?" Du så på ham, men klarte ikke svare. Du var nær ved å få tårer i øynene, og du ville virkelig ikke begynne å gråte fire dager før du skulle reise. Han satte seg ned på sengekanten og strøk deg over kinnet.

_____________________________

Jeg vil bare takke til dere som leser og kommenterer på bloggen. Tilsammen har dere kommentert over 200 kommentarer, på en uke med blogging! Også har dere nådd over 1100 sidevisninger! Wow. Tusen takk! <3

Postat av:

meeeeeer!!:D

21.01.2012 @ 15:45
Postat av:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D

21.01.2012 @ 15:46
Postat av: Dina

gleder meg til neste del, er så spennende! meeer! <3

21.01.2012 @ 15:50
Postat av:

JEG ER SÅÅÅ SPENT PÅ HVA SOM SKJER!!! MEEEER!! Orker nesten ikke å vente såå lenge mellom hver gang!! :)

21.01.2012 @ 15:58
Postat av: Tonje Viken Brenden

sitter her og nesten griner nå... Mer! :D <3<3<3

21.01.2012 @ 16:03

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34134722
hits