21.01.2012 | 16:12 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 32


"Hva er det *Ditt navn*?" Du så på ham, men klarte ikke svare. Du var nær ved å få tårer i øynene, og du ville virkelig ikke begynne å gråte fire dager før du skulle reise. Han satte seg ned på sengekanten og strøk deg over kinnet.

____________________________________Han skjønte hvorfor du var så stille. "*Ditt navn*, det er fortsatt fire dager igjen." Stemmen hans sprakk nesten, så du skjønte at han hadde det på samme måte. Louis la seg ved siden av deg i senga og la hodet inntil panna di. Du kunne godt ha sovnet sånn, men det ville vært bortkastet tid. Du så han inn i øynene og flettet fingrene dine inn i hans. Dere hørte at døra ble åpnet og stemmene til Harry og Liam. Filmen var tydeligvis ferdig. Ingen av dere sa noe. Du kunne kjenne pusten til Louis på kinnet ditt.

Harry banket på og stakk hodet inn. "Jeg skulle bare si i fra om at vi er tilbake og at Niall og Zayn kommer ned etterpå. Vi hadde tenkt til å lage pizza og finne på noe. Blir dere med?" Han så på begge to. Louis nikket kjapt og Harry lukket døra. Han satte seg opp og så ned på deg. "Skal eller skal ikke?" Du satte deg opp du også. "Det virker kanskje litt dumt at vi sitter inne her alene, når de er ute i stua?" Du geipet til han og gikk bort til døra. "Kom da, Boo Bear." Han spratt opp og løp bort til deg.

Guttene hadde allerede kommet. Harry stod på kjøkkenet sammen med Niall og lagde mat. Eller, Harry lagde mat og Niall spiste. "Niall!" Ropte Harry. "Kan du slutte å spise nå? Det er kun rundt en time igjen jo." Niall så surt på ham, men han gikk ut i stua. I sofaen satt Liam og Zayn og spilte Pokèmon, noe som ikke overrasket deg. TV'en stod på, uten lyd. Louis satte seg ned ved siden av dem og dro deg ned på fanget sitt. Han skrudde opp lyden på TV-en. Guttene hadde tydeligvis hørt på musikk. Du ble overrasket da du hørte at det var norsk musikk. Louis skrudde enda høyere og City Boy hørtes i hele huset.Mer? Tilbake til maraton igjen! Whoop Whoop!

Postat av: Dina

Meeeer, mer mer! <3

21.01.2012 @ 16:16
Postat av:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

21.01.2012 @ 16:19
Postat av:

Kan du ta så mange som mulig før maratonen er slutt? Vææææær sååååå sniiiiill ♥ :) ;)

21.01.2012 @ 16:21
Postat av: 1D faan:)

Du er sykt flink å skrive<3 meeeer!:D

21.01.2012 @ 16:23
Postat av: Tonje Viken Brenden

Vil ha MYE MER! :D <3

21.01.2012 @ 16:23
Postat av:

meeeeer!!:D

21.01.2012 @ 16:25

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34135535
hits