21.01.2012 | 16:59 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 34


Han gikk og fant fram PC-en. Ansiktsuttrykket hans var ikke til å lese. "Hva er det Louis?" Du fikk ikke med deg hvem som spurte. Louis reagerte ikke. Hva var det som hadde skjedd? Og hvem hadde ringt?

____________________________________Du stirret på Louis. Han reagerte fortsatt ikke. Harry satte seg ved siden av ham og så hva som stod på skjermen. Han ble tydelig overrasket. "Det er ikke sant Louis, det vet du! Det var kun en kos." Louis snudde skjermen mot dere. Det første du la merke til var bildene. Først et bilde av deg og Louis, når Louis kysset deg på kinnet. Det andre var et bilde av deg og eksen din. Bildet da dere kysset var tatt for over et halvt år siden. "Hva slags overskrift er det?!" Det var Zayn som hadde snakket. Du leste overskriften du også. "Trekantdrama?" Du så bort på Louis. Så opp på guttene. De forstod hintet ditt og gikk ut av leiligheten. "Vi stikker til Liam," var det site du hørte. Du lukket PC-en og så på Louis.

"Seriøst Louis," Du visste ikke helt hvordan du skulle starte. "Du vet at jeg liker deg. Bildet av meg og Simen er over et halvt år gammelt." Du prøvde å å han til å se på deg, noe som vanskeligere enn du trodde. Du tok han i hånda. "Louis, jeg liker deg og kun deg." Endelig så han opp. "Sorry at jeg reagerte sånn. Jeg ble bare så overrasket når Daria ringte." Han så unnskyldende på deg. "Daria?" Du ble med ett litt usikker. "Ja, vi er jo venner. Hun vil ikke at du skal såre meg, skjønner du." Det var ikke det inntrykket du hadde fått av Daria da du møtte henne. I steder for å argumentere med Louis om Daria, satte du deg enda nærmere. "Jeg er glad du forstår" Sa du og kysset han på leppene.Mer?

____________________________________

Mest sannsynlig siste innlegg i dag, men er ikke sikker. Skal bort ved 18-tida, og vet ikke når jeg kommer hjem igjen.. Håper dere likte maratonet i alle fall! <3

Postat av: Dina

Neeeei, vil ha mer! me digget maratonen håper du kan ha det igjen snart <3

21.01.2012 @ 17:03
Postat av:

Vær såå snill og ta en til!! Det er alt for spennende at det kan stoppe her!! ♥

21.01.2012 @ 17:04
Postat av: Camilla

Håper du kan ha et nytt maraton snart! er så spennene <3 <3 <3

21.01.2012 @ 17:07
Postat av: One direction

Meer :)

21.01.2012 @ 17:15
URL: http://onedirectionstory1.blogg.no/
Postat av:

meeeeer!!:D

21.01.2012 @ 17:17
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :D Dette var virkelig gøy <3

21.01.2012 @ 18:11
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34136655
hits