22.01.2012 | 00:43 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 36


Louis åpnet, men stod sånn til at du ikke så hvem det var. "*Ditt navn*, det er noen som vil prate med deg." Han hørtes forvirret ut. Da han snudde seg skjønte du hvorfor.
____________________________

Av alle menneskene du kunne tenkt deg, var det denne personen du forventet minst å se. I døråpningen, til en leilighet hun aldri hadde vært i, stod Eva. Eva, som i bestevenninnen din. Du sprang bort til henne og så og si hoppet inn i armene hennes. "Eva! Hva gjør du her?" Du var nesten på gråten. Hun trakk seg litt unna deg. "Kan vi prate om det senere?" Du nikket fort. Hun ble med inn i leiligheten. Eva hadde ikke lyst til å måtte forklare hva som hadde skjedd så lenge Louis var til stede. Det måtte dere begge respektere. Det var helt utrolig at hun ikke hadde reist tilbake til Norge likevel. "Hvordan fant du ut hvor guttene bor?" Eva smilte mystisk til deg. "Amanda visste det jo. Tror du virkelig hun har tenkt til å si at hun har vært her, uten å fortelle adressen til folk? Hun er veldig lett å bestikke vet du." Hun blunket til deg.

Louis gikk bort til til de andre guttene, slik at du og Eva kunne prate i fred. Du ville ikke at han skulle gå, men du måtte jo være der for Eva. "Så, hva er det som har skjedd?" Sa du så fort Louis hadde lukket døra bak seg. "Jo, du husker det jeg fortalte om faren min?" Hun tvinnet tomler. Du nikket. Minnene om kvelden hun hadde fortalt deg alt sammen, hadde brent seg fast i hodet ditt. Faren til Eva hadde blitt arrestert for mishandling. Moren til Eva hadde i en periode vært så redd at hun aldri forlot huset. Du grøsset ved tanken, men nikket igjen så hun skulle fortsette. "Det har seg sånn at.." Startet hun. Du var usikker på om du egentlig ville høre hva hun hadde å si.

Mer? 5 kommentarer?
____________________________

Klarer bare ikke takke dere nok for alle kommentarer og for at dere er innom bloggen så mye. Har nådd 250 kommentarer og nesten 1500 sidevisninger på litt over en uke! Dere aner ikke hvor mye dette faktisk betyr! :) Uansett, tusen takk!


Postat av: Cecilie!

Omigåd:o (L) døde :'] meeer <3

22.01.2012 @ 04:33
Postat av:

Meeeeer <3 Åhhh... Så spennende!! ;)

22.01.2012 @ 08:47
Postat av: Dina

wææææ. meeeer! <3

22.01.2012 @ 12:46
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! :D <3

22.01.2012 @ 12:47
Postat av: Marte:)

Meeer<3 Jeg liker virkelig det her:)

22.01.2012 @ 12:48

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34151083
hits