22.01.2012 | 12:50 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 37

Faren til Eva hadde blitt arrestert for mishandling. Moren til Eva hadde i en periode vært så redd at hun aldri forlot huset. Du grøsset ved tanken, men nikket igjen så hun skulle fortsette. "Det har seg sånn at.." Startet hun. Du var usikker på om du egentlig ville høre hva hun hadde å si.
__________________________________

"Du vet jo at pappa ble arrestert for to år siden, right?" Hun tittet opp på deg og sluttet å tvinne tomler. "Ja, det var jo rett etter at vi ble kjent." Hun nikket tilbake. "Jo, han ble bare dømt til rundt to år, så han er ute igjen nå. Han ville gjerne treffe meg, og jeg sa ja. Det er det jeg har gjort de siste dagene." Hun så opp på deg for å se reaksjonen din. Du visste ikke helt hva du skulle svare. "Hvordan gikk det?" Fikk du frem til slutt. Hun smilte. "Veldig bra, synes jeg i alle fall." Du ga henne en klem. Det viktigste var jo tross alt at hun var lykkelig. "Men det jeg egentlig skulle frem til er at jeg løy til deg for å kunne gjøre det. Det var jo ikke meningen, men jeg var usikker på hvordan du kom til å reagere hvis jeg sa det." Du forstod henne godt, du hadde sannsynligvis gjort det samme hvis du hadde vært i hennes sko. "Det går greit, det viktigste er at alt gikk bra." Hun kastet seg inn i armene dine. Noen tårer trillet ned kinnet hennes. "Jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg at du ikke er sur!" Hun hylte deg inn i øret. Du tørket bort noen av tårene hennes da hun trakk seg tilbake.

 

"Men, tilbake til deg." Eva var veldig nysgjerrig av seg, så du kunne gjette til hva som kom nå. "Hvordan går det med deg og Louis? Er dere sammen? Bor du her, eller bor du på hotellet nå?" Det kom flere spørsmål, men du fikk ikke med deg hva hun sa. En eller annen gang måtte hun lære seg at det ikke var like enkelt å forstå henne hele tiden. "Nei, vi er ikke sammen, men vi dater. Ja, jeg bor her. Louis ville ikke la mer bo på hotellet alene. Og det går fremover. Fornøyd med svarene?" Eva ristet på hodet. "Alt for lite info" Hun geipet til deg. "Du kan få mere senere" Du gjespet. Dagene i London føltes ekstremt lange. Det var vel hovedsakelig at det alltid skjedde noe, både rundt deg og guttene. "Kan jeg få møte guttene eller, før jeg stikker?" Hun tok tak i mobilen din og fant nummeret til Louis. Hun ringte og du kunne høre ringelyden. "Hey Søta." Hørte du Louis si. Eva ga mobilen tilbake til deg, litt rød i kinnene. "Hei Louis." Svarte du og skar en grimase til Eva. "Eva lurer på om dere kan komme tilbake, hun bil gjerne møte dere." Du kunne høre at Louis spørte de andre guttene. "Så klart vi kommer, vi er der om et halvt minutt." Så la han på. Du la ned mobilen og smilte til Eva. "De kommer."

Mer? Klarer dere 5 kommentarer? :)


Postat av: Dina

Meeeere <3

22.01.2012 @ 12:54
Postat av: Cecilie!

Meeeeer <3 :D

22.01.2012 @ 13:15
Postat av: Marianne

mer!! <3

22.01.2012 @ 13:57
Postat av: Miriam

meer! søøøttt!!

22.01.2012 @ 14:59
Postat av: Camilla

Meeeer <3 sykt bra!

22.01.2012 @ 15:08
Postat av:

Meeeer ;) Dritbra historie!! :P

22.01.2012 @ 15:44
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! :D <3

22.01.2012 @ 15:50

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34154855
hits