22.01.2012 | 20:50 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 41

"De bryr seg ikke så mye om hva jeg har på meg da." Han startet bilen og begynte å kjøre. "Hvor er det vi skal?" Du var med ett nysgjerrig. Han hadde ikke fortalt noe om hver dere skulle. "Du får vente å se." Var det eneste svaret du fikk.
____________________________________

Der kjørte inn i mere sentrale strøk i London. "Jeg håper du ikke har høydeskrekk altså." Han smilte lurt til deg. Hva var det han pønsket på nå? Han skrudde radioen på. Kiss N Tell av Kesha kunne høres lavt i bilen. Du satt å stirret på Louis så og si hele bilturen. Du kunne ikke skjønne hva du hadde gjort for å fortjene han. Han parkerte bilen. Louis tittet opp på deg. Du slo blikket ned så han ikke skulle forstå at du hadde stirret på ham hele tiden. Dere gikk bortover fortauet. Du hadde fortsatt ikke fått vite hvor dere skulle. Etter fem minutter kom dere frem. En liten restaurant. Du klarte ikke annet enn å stirre. Bortsett fra leiligheten til Louis og Harry, hadde du aldri sett noe så fint. Det var helt etter din smak.


 

Det var så og si tomt der inne og dere fikk et av bordene i hjørnet. En kelner tok imot bestillingene deres. Louis så deg dypt inn i øynene. Du la merke til at han bevegde på leppene, men du klarte ikke konsentrere deg om hva han sa. "Hallo! *Ditt navn*, hører du på hva jeg sier eller?" Setningen dro deg ut av dagdrømmen din. "Sorry, du har bare så sykt fine øyne." Du rødmet kraftig og Louis tok tak i hånda di. "Det går bra. Jeg sa bare at jeg ville gjøre det beste ut av de tre neste dagene." Han smilte varmt til deg og kysset deg forsiktig på kinnet. Dere spiset og koste dere. Når dere var ferdige betalte Louis regningen.

"Skal vi gå videre?" Han begynte å gå foran deg, så du småjogget etter. "Er det virkelig mer?" Du stirret storøyd på han da du tok han igjen. Han nikket med et smil om munnen. "Absolutt. Hva forventet du deg når jeg spurte om du hadde høydeskrekk? En vanlig date på en restaurant?" Han lo litt av ansiktsuttrykket ditt. "Vel, nei. Jeg trodde at du tulla jeg." Du trakk forsiktig på skuldrene og flettet fingrene dine inn i hans. Det begynte å bli kaldt, så du dro opp glidelåsen på jakka di. Han stoppet opp og pekte på noe høyt over dere. "Hvis du vil da, vi er jo ikke nødt." Han kysset deg mykt på leppene. "Seriøst, jeg ville aldri latt en slik sjanse gå fra meg, Louis!"

Mer? 7 kommentarer?
Kommer mest sannsynlig i alle fall en del til i kveld!

____________________________________

Jeg har tenkt litt mer over det med maraton. Hvis jeg får skrevet en del denne uka, kan det hende at jeg tar et lite maraton på lørdag. Har bursdag da, så skal feire familiebursdag. På søndag vil jeg sannsynligvis sitte med en del lekser + framføringer og alt annet skolestyr, så det går i alle fall ikke på søndag.. Men får se det ann :) 


Postat av:

Meeeeer <3 Så spennende!! :P

22.01.2012 @ 20:59
Postat av: amalie

meer !!

22.01.2012 @ 21:01
Postat av:

Meeeereeeeeeeeeeeeeer <3 ;)

22.01.2012 @ 21:17
Postat av:

Meeeeer!!

22.01.2012 @ 21:19
Postat av: Mrs.Tomlinson

mereee, elsker historien :D <3

22.01.2012 @ 21:20
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeeeeer! ^^ <3

22.01.2012 @ 21:27
Postat av: Dina

Meeeer! <3

22.01.2012 @ 21:28
Postat av: Dina

Meeeer! <3

22.01.2012 @ 21:31

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34171581
hits