24.01.2012 | 21:05 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 48

Du hadde lovt å holde det hemmelig for Eva, og du kunne ikke bryte løftet nå. Hun var kommet tilbake og alt var bra med henne. Louis kom aldri til å få vite hva som egentlig hadde skjedd. Ja, det var jo galt av deg å lyve til ham, men det var også galt å si videre en hemmelighet. Hva ellers skulle du gjøre?
______________________________________

Han nikket, det var så vidt du la merke til det. Det var en merkelig stemning mellom dere. Du visste innerst inne at det var på grunn av svaret ditt. Du ville så gjerne fortelle ham alt sammen, til vær minste detalje, men du kunne ikke få deg til å bryte løftet til Eva. Mobilen vibrerte i lomma di, og dere kunne høre starten av den ene Demi Lovato sangen, Catch me. Du tok den fort ut av lomma og la den til øret. "Hallo." Du hadde ikke kjent igjen nummeret, du hadde ikke peiling på hvem det kunne være. "Hei *Ditt navn*" Du ble litt sjokkert da du hørte det var Eva. "Eva! Hvordan går det?" Du satte deg entusiastisk opp i sittende stilling. "Jeg begynner å føle meg litt bedre, men har mest av alt lyst til å reise herfra." Ut i fra stemmen hennes kunne du høre at hun mistrivdes. "Det er bare til i morgen da." Hun pustet tungt ut. Dere fortsatte å prate en stund. Hun fortalte deg om hva som hadde skjedd før på dagen, selv om det ikke var noe spesielt. Sykehuset var ingen spennende plass, i følge Eva. Etter rundt en time måtte hun legge på. Du la mobilen på senga og så bort på Louis. Han hadde bare ligget å stirret opp i taket i over en time. Du la armen rundt ham. Han reagerte ikke i det hele tatt. Du satte deg opp igjen Det var nesten skummelt å se at han bare lå der. Du reiste deg og gikk ut til de andre guttene. Liam og Harry hadde gått, så det var kun Zayn og Niall som var igjen. "Vil dere ha kakao?" Niall gikk bort til kjøkkenet og tok frem kakaopulver. "Ja takk." Svarer du fort og smiler til han. Han tok fram en pose med marsmallows fra den ene skapet. Han kom tilbake med tre fulle kopper og satte de på bordet. "Hvor er Louis?" Du pekte mot soverommet. Niall nikket til svar og gikk bort til døra. "Louis? Vil du ha en kopp kakao?" Han åpnet opp og gikk inn.
Han kom ut igjen fem minutter senere. Niall så fra deg til Zayn og tilbake igjen. "Han svarer ikke engang. Har det skjedd noe?" Han fortsatte å se på deg. Du ristet på hodet. Helt ærlig så visste du jo faktisk ikke grunnen til at han var så stille. Du hadde bare anelser. 

Mer? 5 kommentarer?Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeeeeeeer! ^^ <3

24.01.2012 @ 21:09
Postat av:

Meeer <3 En til i kveld? Væær såå sniil!! <3 ;)

24.01.2012 @ 21:12
Postat av: Camilla

Meeeeer <3

24.01.2012 @ 21:25
Postat av: Mrs.Tomlinson

hu må fortelle sannheten!!!!!!

24.01.2012 @ 21:35
Postat av: One Direction

Mereee <3

24.01.2012 @ 21:51
URL: http://foreverdirection.blogg.no
Postat av: Miriam

mer, elsker den!

24.01.2012 @ 22:00
Postat av:

MER!

24.01.2012 @ 22:32
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer <3

24.01.2012 @ 22:46
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34226389
hits