25.01.2012 | 17:48 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 50

Du kysset han på kinnet. Han fortsatte å se på deg, som om du bare var luft. Det var nesten ekkelt at han bare stirret, uten en annen reaksjon. "Louis," Startet du. "Kan du være så snill og si hva det er? Jeg ser at det noe som plager deg." Han la seg i den samme stillingen som før, så han stirret opp i taket. 

__________________________________
 

Du satte deg opp igjen. "Hva er det Louis?" Desperat som du var etter oppmerksomheten hans, satte du deg oppå bena hans og bøyde deg over han. Han reagerte litt i alle fall, han blunket. Du kysset han forsiktig på leppene. "Vær så snill Louis. Ellers så stikker jeg." Du så han bedende inn i øynene. Akkurat som om noen skulle klappet til han, så han rett på deg. "Bare glem det. Det er ikke noe spesielt." Han tok et tak rundt livet på deg og kysset deg på halsen. Du gikk av fanget hans der han lå på senga. "Seriøst Louis, det var tydelig at det var noe." Du stod barbent på det kjørlige golvet. "Jeg bare tenkte på noe." Han trakk på skuldrene og reiste seg opp. Han tok et nytt tak rundt livet ditt, men du vred deg ut av det. "Jeg tok forresten med en kopp kakao til deg, hvis du ikke fikk med deg det." Du tok koppen og ga den til han. "Jeg vet ikke hvor varm den er nå da." Louis tok den og drakk litt. Han kysset deg på kinnet så du fikk et kakaomerke på kinnet. "Louis!" Hylte du i en leken tone. Han satte fort fra seg koppen og krabbet over senga. Du klarte ikke holde latteren tilbake da han trådte feil og datt ned på andre siden. Niall og Zayn kom inn like etter dunket. De så uttrykket til Louis og fikk latterkrampe de også. "Takk folkens." Louis krabbet bort til dere.
Louis tok tak rundt beinet ditt. "*Ditt navn*" Han la til en sutrende tone. "Niall og Zayn ler av meg." Tonen i stemmen hans fikk deg til å le enda mer. Det var nesten så du måtte sette seg ned på golvet. Louis grep sjangsen. Han hoppet opp og løftet deg opp. "Stikk." Sa han fort til guttene og kastet deg ned i senga. Niall og Zayn så på hverandre. "No way! Det var jo faktisk morsomt her." Louis så stygt bort på dem. Louis hoppet opp i senga, rett ved siden av deg. "Jeg fikk aldri tatt igjen for at du kilte meg." Han kilte enda værre en første gangen. "Kan vi få være med?" Niall stod å trippet borte ved døra. "Ehm.. Ok." Louis var for opptatt til å tenke på hva han egentlig svarte på. Niall satte seg på andre siden av deg og kilte deg han også. Det var i sånne stunder man ønsket at man ikke var kilen. Louis stoppet opp og så bort på Niall. "Jeg tar tilbake det jeg svarte." Han smilte til Niall, som fikk et merkelig ansiktsuttrykk. "Hvorfor det?" Han gispet på tull. "Fordi jeg ikke vil at du skal ta på henne." Han så ned på deg og smilte et skjeft smil. Du rødmet av svaret til Louis. "Det er forskjell på å ta på og å kile." Niall fortsatte å kile deg. Det kom et lite snerr fra Louis og han plutselig bøyde han seg over deg og dyttet Niall ned av senga. "Jeg advarte deg." Før Niall hadde klart å reagere, hadde Louis kommet seg på beina, Han ga deg et av de søteste smilene du noen gang hadde sett. Han dyttet Niall og Zayn ut døra og låste igjen. "Greit med lås på alle dørene." Han blunket til deg før han la seg bakover i senga.

Mer? 8 kommentarer


Postat av: Tonje Viken Brenden

åååå, meeeer! ^^ <3

25.01.2012 @ 17:55
Postat av:

meeeeeer!!!!

25.01.2012 @ 17:59
Postat av: Camilla

Meeeeer <3

25.01.2012 @ 18:00
Postat av: Dina

Meeeeeer! <3

25.01.2012 @ 18:09
Postat av:

Meeeer<3 Kommer det en til i kveld?? Pliiis!! ;)^^

25.01.2012 @ 18:27
Postat av:

Mer!!ahahahha

25.01.2012 @ 18:34
Postat av:

Mer!!!!!

25.01.2012 @ 18:40
Postat av: Mrs.Tomlinson

meeeeeeeeeeeeer nååååå....trenger virkelig noe og lese pååå! <3

25.01.2012 @ 18:43
Postat av:

Mer mer meeeeeeer <3 ^^ Nåååå!!

25.01.2012 @ 18:49
Postat av: nins !

merrr <3

25.01.2012 @ 19:06

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34242656
hits