25.01.2012 | 19:10 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 51

"Jeg advarte deg." Før Niall hadde klart å reagere, hadde Louis kommet seg på beina, Han ga deg et av de søteste smilene du noen gang hadde sett. Han dyttet Niall og Zayn ut døra og låste igjen. "Greit med lås på alle dørene." Han blunket til deg før han la seg bakover i senga.
________________________________

Du snudde deg slik at då så på han. "Det der var litt slemt gjort, Louis." Det var vanskelig å holde seg seriøst etter latteranfallet, men du prøvde så godt du kunne. "Vil du at jeg skal hente de igjen? Alt for deg vet du." Han var på veg til å sette seg opp da du tok tak i armen hans. "Nei da, de dør ikke." Louis la seg ned igjen og smilte til deg. Det ene smilet du ikke klarte å bli lei, smilet som gjorde at du fikk sommerfugler i magen. Han bøyde seg over deg og du la armene dine rundt halsen hans. "Hvor har du vært hele mitt liv?" Spørte du, mest på tull. "Seriøst, *Ditt navn*, du har ikke lyst til at jeg skal remse opp alle stedene jeg har vært før jeg møtte deg." Han kysset deg på nesa. Han satt seg på beina dine der du lå på senga. "Nå kommer du ikke løs." Sa han med en ertende tone. Han kysset deg på leppene denne gangen, noe som etter hvert gikk over til klining. Han trakk seg etter en stund unna, så dere kunne få igjen pusten. Du kunne ikke beskrive med ord hvor lykkelig du var. Tiden før Louis virket betydningsløs når du var sammen med han. Han la seg ned ved siden av deg igjen og la armen rundt deg. Han kysset deg på kinnet og halsen. Han trakk seg ikke unna da det banket på døra. "Ja." Svarte han før han fortsatte å småkysse på deg. "Er dere sultne eller? Harry og jeg har tenkt til i mikse sammen noe." Det var Niall som spurte. "Harry kommer til  mikse og du kommer til å spise, mener du?" Louis geipet til deg. "Ja, noe sånt. Men er dere?" Louis så bort på deg. Du nikket og han svarte at dere kom snart.
Zayn og Liam satt å spilte pokèmon. Du begynte nesten å lure på om de ikke gjorde stort annet enn å se på tv og spille på DS'ene sine. Harry stod på kjøkkenet og mikset sammen noe, sammen med Niall som prøvde å la være å spise noe. "Hva vil dere egentlig ha?" Harry henvendte seg til deg og Louis. "Vi har jo spist pizza og taco de siste dagene, så hva med noe annet?" Kom det fra Louis. De andre guttene var tomme for ideer. "Hva med å bare lage noe enkelt? En salat for eksempel?" Harry nikket entusiastisk til forslaget ditt. "Det er lenge vi har spist noe sånt." Han fant frem det som skulle være i salaten og begynte på den. Niall gikk ut til de andre guttene, mens du og Louis hjalp Harry på kjøkkenet.

Mer? 5 kommentarer?
________________________________

Fortsatt en stor takk til de som både leser og kommenterer. Har, i skrivende stund, 386 kommentarer og litt over 2450 sidevisninger på snart 2 uker! Blir like overraska hver gang.. :) 


Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! mer i kveld? PLIS... ^^ <3

25.01.2012 @ 19:18
Postat av:

Meeeer <3 Du er sååå flink!! :)

25.01.2012 @ 19:28
Postat av: Camilla

Ahhhh! Meeeer <3 du skriver så spennene <3

25.01.2012 @ 20:10
Postat av:

Mer!!

25.01.2012 @ 20:25
Postat av: Tonje Viken Brenden

meeeeer! :D <3

25.01.2012 @ 20:27

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34245085
hits