26.01.2012 | 16:34 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 55

"Vi er til.." Han bråstoppet. "Sorry." Fortsatte han fort og lukket døra. Uttrykket til Harry hadde vært til å dø for. Du lo så du fikk vondt i magen. "Hva er det?" Hørte du Niall og Eva si i kor. Latteren til Zayn var også tydelig. Du kysset Louis fort på kinnet før du reiste deg og tok på deg klær. Louis gjorde det samme. 
_______________________________

Alle så på dere da dere kom leiende ut av soverommet. "Sorry, jeg skulle ha banket på altså." Kom det fra en rødmende Harry. "Og jeg skulle kanskje låst døra." Louis rødmet han også. "Uansett," Liam tok ordet. "Dere er busted, ferdig med det." Han blunket til deg, noe som gjorde at du også ble litt rosa. Louis slapp armen din og satte seg ned ved siden av de andre. Du endte opp på fanget hans, noe du ikke hadde noe i mot. Eva gliste bredt til deg. "Går det bedre?" Du smilte tilbake. Hun nikket. "Ja, i alle fall så bra at jeg kan ta flyet i morgen." Hun nølte når hun sa setningen, usikker på hvordan du kom til å ta den. Liam la merke til nølingen hennes, og så fra deg, til eva og tilbake igjen. Han ga deg et lite smil. "Danseparty." Skrek Harry og satte på musikk. Harry hoppet opp i sofaen og danset. Niall datt nesten ned av latterkrampe. Dere andre visste ikke helt hva dere skulle gjøre. Harry tok tak i hånda di og dro deg med opp i sofaen. "Kom igjen å dans da, folkens!" Han tok tak i hånda til Eva også, som plutselig stod ved siden av deg. Harry gikk ned fra sofaen og du og Eva stod der uten å vite hva dere skulle gjøre. "Liam, du blir med å danse." Liam gikk bort til Harry. Du hadde aldri sett noen danse som de gjorde. Det var klart at de ikke danset seriøst. Både du og Eva lo så dere gråt.

 

Louis blunket til deg som et tegn på at du skulle bli med han. "Hva har du lyst til å gjøre i dag?" Han spurte deg så fort dere var inne på soverommet igjen. "Være med deg. Så lenge det går greit, er det samme for meg hva vi gjør." Du kastet deg inn i armene hans og kysset han. "Du kan bestemme du." Fortsatte du før Louis rakk å svare."Mhm.. Jeg tror jeg har en idè." Han så mystisk på deg. "Men du får ikke vite hva det er da. Jeg er litt sånn slem." Han minnet deg om en av de ungene som akkurat hadde startet på barneskolen eller noe. Det virket ikke som om han hadde noen bekymringer. Dere fant ut at dere bare skulle slappe av til dere skulle ut. Så en film, kose dere og spise popkorn. 

Mer? 5 kommentarer?
_______________________________ 

Litt kjedelig og kort del, men skal rydde rommet mitt siden jeg skal feire vennebursdag i morgen! Whoop Whoop, fyller 15 på lørdag :D Postat av:

meeeeer!

26.01.2012 @ 16:51
Postat av:

meer

26.01.2012 @ 16:58
Postat av: Cecilie!

Meeeeeer <3

26.01.2012 @ 17:17
Postat av: Mrs.Tomlinson

IIIIIIIII.....meeeeeer <3

26.01.2012 @ 17:19
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

26.01.2012 @ 17:27

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34262977
hits