26.01.2012 | 19:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 56

"Men du får ikke vite hva det er da. Jeg er litt sånn slem." Han minnet deg om en av de ungene som akkurat hadde startet på barneskolen eller noe. Det virket ikke som om han hadde noen bekymringer. Dere fant ut at dere bare skulle slappe av til dere skulle ut. Så en film, kose dere og spise popkorn. 
_____________________________

"Hva er yndlingsfilmen din?" Louis stod borte ved filmene. Du tenkte deg om litt før du svarte. "Jeg tror kanskje det er Harry Potter og Dødstalismanene del 2." Du gikk bort og så på hva slags filmer de hadde. "Hvordan det?" Han trakk fram akkurat den filmen. "Hva er det dere ikke har?" Du dyttet han tullete i armen. "Vel, det er kun jeg som har en så nydelig jente som deg." Han trakk deg nærmere.
Dere satte dere ned i sofaen med en dyne, popkorn og brus. Filmen startet og du satte deg i armkroken til Louis. Du fulgte med så godt du kunne, til tross for at Louis mistet interessen der det ble spennende. Han satt i stedet å kysset deg rett nedenfor øret - et av de stedene du var mest kilen.Dere hadde fått leiligheten helt for dere selv. Eva hadde blitt med Harry ut på en tur og de andre guttene var vel i leiligheten til Liam og spilte pokèmon. Du skvatt til da Louis fant ut at han skulle bite deg i øret. Du snudde på hodet og så på han. "Hva var det godt for?" Louis ga deg et barnslig smil og trakk på skuldrene. "Ville vel ha oppmerksomheten din." Du bøyde hodet bakover slik at du kunne kysse han på haka. "Men du? Jeg må spørre deg om noe." Du flyttet oppmerksomheten din fra filmen til Louis. "Vil du være.. Forstår hvis du ikke vil altså." Han avbrøyt seg selv. "Være hva?" Sommerfuglene gikk amok i magen din. "Kjæresten min?" Han så fort på deg før han så ned på hendene sine. Harry og Eva kom inn døra. "Should I, Should I? Maybe I'll get drunk again, I'll be drunk again. I'll be drunk again to feel a little love!" Du måtte le da du kjente igjen sangen, drunk av Ed Sheeran. Du så på Louis. "Ja, det vil jeg." Du brøy deg ikke om Harry og Eva. Louis fikk et bredt smil i ansiktet og kysset deg, noe som gikk over i klining ganske fort. "Seriøst, som Niall sa, finn dere et rom." Louis trakk seg unna og så bort på Harry. "Eller så kan dere finne dere et annet rom?" Harry mumlet noe og gikk til kjøkkenet.

Mer? 7 kommentarer?Postat av: One direction

Meeer! :)

26.01.2012 @ 19:26
URL: http://onedirectionstory1.blogg.no/
Postat av: onjb

Seriøst!!!! Mer mer mer mer!!!

Er sikkert inne her 6 ganger daglig!! Mer!

Elsker den !:)

26.01.2012 @ 19:35
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

ohhh... meeeeer ^^ det er sååå gøy!!

26.01.2012 @ 19:36
Postat av: Marte:)

Åh...meeeer!:)<3

26.01.2012 @ 19:46
Postat av: Cecilie!

MEEEEEEEEEEEER ! <3

26.01.2012 @ 19:54
Postat av: Camilla

Meeeeer <3 håper det er mange deler igjen!

26.01.2012 @ 19:55
Postat av: Maja

Meeeer :D

26.01.2012 @ 20:00

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34271905
hits