28.01.2012 | 18:00 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 60

Det var ikke alle som fikk oppleve å se deg i noe pyntete. Dere sa ha det til de andre og gikk til bilen. "Åh, jeg vil vite hva det er." Du så på han med valpeøyne. Det hadde tydeligvis ikke samme effekt på han som på deg, siden han bare ristet på hodet. "Du må vente!"
_____________________________________

Han tok frem et tørkle. "For min skyld? Jeg vil ikke at du skal vite hvor vi er på vei." Han bøyde seg håpefullt mot deg. "Ok." Louis knøyt tørklet rundt hodet på deg, så du ikke så noen ting. Du hørte lyden av bilen, pusten til Louis og biler som passerte dere. Det var merkelig å ikke kunne se noe, og du var veldig glad for at det kun var midlertidig. Du skulle ønske du kunne sett Louis, se ansiktet hans. Det irriterte deg litt at du ikke visste hvor dere skulle. Du var den typen person som likte å ha kontoll, noe du absolutt ikke hadde nå."Vi er snart fremme." Hørte du Louis si lavt. Du nikket, du gledet deg til å få av tørklet og se hvor dere skulle. "Det kan hende du ikke synes det er så spesielt altså." Du kunne høre den nølende tonen til Louis. "Så lenge vi to er sammen, så er alt spesielt." Du ville holde han i hånden, men sleit med å finne den. For å gjøre det enklere for deg strakk han ut sin og tok et godt tak i den. "Enig i den *Ditt navn*. Du er det beste som noen gang har hendt meg!" Den siste setningen fikk deg til å smile. Du følte det på akkurat samme måte for han. Louis var en av de få tingene som virkelig ga livet ditt mening. Det du en gang hadde følt for Simen, var bare småtteri i forhold til følelsene dine for Louis, til tross for at du bare hadde kjent Louis i en uke.
"Nå er vi der." Han slapp hånden din og du kunne høre at bildøra ble lukket. Like etterpå ble døra på din side åpnet og Louis tok på ny tak i hånden din. "Kan du ta av tørklet nå?" Louis kysset deg forsiktig på nesa. "Du må vente litt til." Louis ledet deg frem hvor dere enn var, noe som gjorde deg litt skeptisk. Hvis han var i riktig humør, kunne han finne på å dytte deg i en forbipasserende på gata. 

Mer? 5 kommentarer på ca. en halvtime?

______________________________________

Det blir sannsynlgivis lagt ut en del hver halvtime - altså maraton :)  Håper mange av dere søte lesere der ute kan følge med og kommentere. Kan hende det tar litt lenger mellom hver del, siden det er bursdagsfeiring... Just so you know!Postat av: Cecilie!

MEER ! <3

28.01.2012 @ 18:04
Postat av: Marte:)

Meer<3

28.01.2012 @ 18:08
Postat av: Andrea

Meeer <3

28.01.2012 @ 18:21
Postat av:

Digger det!! ^^

28.01.2012 @ 18:22
Postat av:

Meeeeeeeeeeeeeeeeer <3

28.01.2012 @ 18:23
Postat av: Camilla

Meeeeer <3

28.01.2012 @ 18:23

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34318684
hits