28.01.2012 | 19:02 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 61

"Kan du ta av tørklet nå?" Louis kysset deg forsiktig på nesa. "Du må vente litt til." Louis ledet deg frem hvor dere enn var, noe som gjorde deg litt skeptisk. Hvis han var i riktig humør, kunne han finne på å dytte deg i en forbipasserende på gata. 
______________________________________

Louis merket at du var litt umedgjørelig. "Hva er det?" Han hvisket deg inn i øret. Du bråstoppet og snudde deg dit stemmen hans kom fra. Du hørte at det var flere bilder som kjørte forbi. "Ikke finn på noe tull altså, nå som jeg ikke ser." Han lo den søte latteren sin. "Jeg skal være greit. Jeg hadde ikke planer om å finne på noe tull altså." Dere fortsatte å gå en liten stund, noe som gjorde deg mer og mer nysgjerrig. "Sa du ikke at vi var fremme?" Du la til en anklagende tone. "Jo, vi er det akkurat nå." Du kjente at han prøvde å knyte opp knuten på tørklet. "Den sitter litt godt fast. Jeg knøyt visst hardere enn det jeg trodde."

 

Han fikk den tilslutt opp og stappet tørklet i baklomma si. Du stod først bare å stirret, ute av stand til å si noe. "Wow." Fikk du til slutt frem. "Jeg vet at vi har vært her før, men det ble ikke så romantisk som jeg hadde håpet på." Han trakk deg inntil seg og så deg dypt inn i øynene. "Vi kan finne på noe annet altså, jeg har en back-up plan." Du ristet voldsomt på hodet. "No way!" Du la hodet ditt inntil halsen hans og så opp på London Eye. "Enda nydeligere nå enn på den første daten vår." Louis nikket enig. "Mhm." Du la merke til at han så på deg og ikke på London Eye. "Jeg mente den." Du pekte. Han smilte av reaksjonen din. "Den blekner i forhold til deg." Du dunket han forsiktig på brystet. "Tulling." Sa du og kysset han.

Mer? 5 kommentarer?
____________________________________

Sorry for at den kommer en time etter, men måtte ned å spise kake :) 


Postat av:

Meeer! ;) ^^

28.01.2012 @ 19:07
Postat av: Camilla

Meeeer <3

28.01.2012 @ 19:12
Postat av: Marte:)

Meer<3

28.01.2012 @ 19:21

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34321384
hits