28.01.2012 | 19:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 62

Du la merke til at han så på deg og ikke på London Eye. "Jeg mente den." Du pekte. Han smilte av reaksjonen din. "Den blekner i forhold til deg." Du dunket han forsiktig på brystet. "Tulling." Sa du og kysset han.
________________________________

"Jeg er veldig seriøs." Sa han når du slapp kysset. Du kysset han en gang til. Louis trakk seg litt tilbake da dere ble tatt bilde av. "Du kan vel ta et mer seriøst bilde, vel? Hvis du først skal ta bilde." Louis smilte til paparazzien. "Hva?" Hun ble tydeligvis veldig overrasket over reaksjonen til Louis. "Ja, også kan du skrive at *Ditt for og etternanv* er kjæresten min." Dere stilte dere inntil hverandre og så hverandre dypt inn i øynene. "Smil." Hvisket Louis til deg, så lavt at du nesten ikke hørte det. Det kom et blendene lys et par ganger. "Takk, tror jeg." Sa paparazzien litt fortumlet og gikk videre. "Hva var det for noe?" Du så opp på han. "De er mye hyggeligere når du er hyggelige mot dem. Og ingen kan motstå sjarmen min." Han kysset deg et par ganger på halsen.Dere begynte å gå nærmere London Eye. I følge Louis skulle dere ta en tur i den også finne på noe du hadde lyst på. Han ville gjøre det godt igjen for den forrige daten deres, da det endte med at Eva hadde blitt borte. Du kjente klumpen i magen vokse seg større. Du hadde løyet til Louis for å holde en hemmelighet for Eva. Skulle du si det til ham eller satse på at alt gikk bra? Du kunne si det senere i så fall, du hadde ikke lyst til å spolere den siste kvelden deres sammen - før den allerede hadde startet. Du skøyv tanken så langt bak i hodet du klarte.
Dere nådde toppen og dere bare så på utsikten. Alle lysene gjorde opplevelsen helt utrolig. Du måtte være verdens heldigste. På toppen av London Eye sammen med Louis. Livet ditt kunne ikke bli bedre nå, bare værre. Det eneste som kunne gjøre livet ditt til et helvette var å måtte reise fra Louis. Noe du måtte gjøre i morgen tidlig..


Mer? 5 kommentarer? 


Postat av: Camilla

Meeeer <3

28.01.2012 @ 19:45
Postat av: Marte:)

Meeeer<3

28.01.2012 @ 19:50
Postat av:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!:-D

28.01.2012 @ 19:51
Postat av: Andrea

Meeer!!! <3

28.01.2012 @ 19:56
Postat av:

MEEEEER!!! Elsker historien mer og mer!! ^^

28.01.2012 @ 19:57

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34323763
hits