28.01.2012 | 20:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 64

"Har du egentlig sett deg i speilet, bortsett fra når du sminket deg?" Louis hvilte hodet på skulderen din. "Nei, ikke etter at jeg tok på meg kjolen. Hvordan det? Ser jeg så forferdelig ut?" Du snudde deg slik at du kunne se ansiktet hans. "Nei. Motsatt, du ser helt perfekt ut!" Han kysset nakken din i det du snudde deg tilbake.
_________________________________

Dere var ferdige med turen i London Eye og gikk bortover et av fortauene. "Hva vil du finne på nå da *Ditt navn*?" Han hadde lovt deg tidligere at dere skulle finne på noe du ville. "Kan vi reise ut fra byen?" Du så håpefullt på han. "Hvorfor?" Det hadde begynt å blåse kjørlig og du trakk opp glidelåsen på jakka. "Har lyst til å se på stjernene." Du tittet opp på himmelen, men på grunn av alle lysene i London var det umulig å se stjernene fra der dere stod. "Greit." Sa han og dere jogget tilbake til bilen.
Det tok ikke lange tiden å komme seg utenfor byen slik at dere kunne se stjernene klart. Dere endte opp liggende hånd i hånd på et av de store jordene. Månen viste seg bak noen skyer nå og da. Dette var bare ett av minnene du kom til å huske fra ferien din. Et av mange. Så så bort på Louis, som hadde lukket øynene. Du snudde deg så du lå på magen. Han åpnet øynene da du snudde deg, på grunn av lyden. "Vil du tilbake igjen?" Han trodde du var rastløs. Du ristet på hodet. Du ville at dette øyeblikket, akkurat som med de andre, skulle vare evig.

 

Dere hadde sovnet på jordet, og våknet ved tre tiden. "Louis, vi burde kanskje komme oss tilbake nå?" Du dyttet i han slik at han skulle våkne. "Hva er klokka?" Du kysset han på kinnet og fant frem mobilen din. "Ti over tre, på natta." Han hoppet opp og mumlet noe du trodde var banneord. "Vi burde vært tilbake for lenge siden." Mobilen hans datt ut av lomma. "23 ubesvarte anrop." Han så på deg med store øyne. "Alle fra guttene." Dere sprang så fort dere kunne ned jordet og til bilen.
En halvtime senere var dere tilbake i leiligheten. De satt oppe og ventet på dere. "Vi forklarer i morgen tidelig." Svarte du fort og gikk inn på rommet og la deg. Et halvt minutt senere kom også Louis inn, og du sovnet rett etter at han la hånden rundt deg.

Mer?


Postat av: Andrea

Meeeer <3

28.01.2012 @ 20:36
Postat av: Cecilie!

MEEER! <3

28.01.2012 @ 20:49
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! ^^ <3

28.01.2012 @ 20:51
Postat av: Maja

Meer<3

28.01.2012 @ 21:12

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34325658
hits