29.01.2012 | 19:12 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 69

Tankene dine fløy til familien hjemme i Norge. Du savnet dem virkelig, men du ville ikke hjem. Ikke enda. Du sukket lavt og slo av radioen. Det kom til å bli tøft å si ha det til de mest fantastiske guttene i verden, og den nydeligste kjæresten en jente kan få..
______________________________________

Louis parkerte bilen og dere gikk ut. Først bare stod du der. Lukket døra og klarte ikke bevege på beina. "*Ditt navn*, kommer du eller?" Niall tok tak i armen din og dro deg med. Det var nesten latterlig. Du ville ikke være til ekstra bry for guttene. Tankene dine tok seg litt sammen så du klarte å gå selv. Louis kom slentrende bak dere, som om han mest av alt hadde lyst til å løpe fra stedet. Du stoppet opp og ventet på han. Han tittet på deg før han tok et godt tak i hånda di. Den siste gangen dere ville holde hender. Dere fulgte etter Niall og Zayn inn på flyplassen. Du hadde aldri vært særlig begeistret for folkemengder, og du hadde ikke hatt noe imot å styre unna det akkurat nå. Harry, Zayn og Eva kom småløpende etter dere med bagasjen til Eva i hendene. Niall hadde vært så greit at han hadde tatt baggen din. Eva hadde mye mer enn deg, siden hun alltid shoppet så mye.

"Så, da er vi her da." Harry trakk på skuldrene og så trist ned på Eva. Du og Louis stod stumme og så på hverandre. Han hadde lagt armene rundt deg. Louis hadde, noe som overrakset deg, nektet å skrive autografer og ta bilder med fans som kom bort til dem. Han hadde vært opptatt av å se på deg. Dere sa ikke stort til hverandre, men det var ikke nødvendig heller."Jeg føler at dere burde vite dette, gutter." Startet Eva. Du regnet med at hun kom med en av de "Vi er glad i dere, men vi sees igjen" samtalene. Til din store overraskelse var det ikke det hun sa. "Jeg synes jeg burde forklare dere hvorfor jeg reiste og bare forsvant og slik." Hun slapp hånda til Harry og stilte seg slik at hun så alle sammen. "*Ditt navn* vet jo hvorfor, og jeg stoler på at dere andre klarer å holde kjeft om det." Du fikk et såret blikk fra Louis. Han slapp taket han hadde hatt rundt deg. "Altså, når jeg var mindre ble faren min arrestert for mishandling. Han fikk kun to år, og han er ute igjen nå. Grunnen til at jeg forsvant i første omgang var for å møte han. Andre gangen det samme." Hun tok en kort pause. "Men den andre gangen ville han ha penger, men jeg nektet å gi han det. Jeg sprang min veg, fordi jeg ble så redd. Og, som jeg sa til *Ditt navn*, så falt jeg på veien og slo hodet. Det er grunnen til at jeg havnet på sykehuset." Louis tok et steg bort fra deg. "Jeg trodde faktisk på at du ikke visste noe." Du skulle til å si noe da han fortsatte. "*Ditt navn*, jeg stolte på deg." Du kunne se tårene i øynene hans, noe som nesten tok livet av deg innvendig. "Vi er så over. Jeg stikker." Han snudde seg gikk. Du stod som frosset på stedet. I det han ble borte i folkemengden sèg du sammen på golvet i gråt. Eva og Harry stod og så på hverandre, sjokkerte over hva som nettopp hadde skjedd. Niall, Liam og Zayn satte seg ned på golvet til deg og prøvde så godt de kunne å trøste. Det værste som kunne skje, hadde akkurat skjedd.

Mer? 8 kommentarer?
__________________________________

Sorry for at jeg ikke har lagt ut noe før, men har hatt lekser.. 


Postat av: Marte:)

Ånei!!:( Meeer<3

29.01.2012 @ 19:17
Postat av:

Åhh... :'( meer <3

29.01.2012 @ 19:20
Postat av:

NEEEEI! :( MERE!!!

29.01.2012 @ 19:22
Postat av:

meeer, meer, meeer, meer, meer, meer !!! plis mer i dag <3

29.01.2012 @ 19:30
Postat av: Cecilie!

Naaaaaaaaaaaaaaaij;(

Meeer!!<3

29.01.2012 @ 19:35
Postat av: Frida Lund

meeeeer!:(

29.01.2012 @ 19:55
URL: http://www.lov3e.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

åhh... mer i kveld?? <3

29.01.2012 @ 20:09
Postat av:

Meeer <3 Dette er sååå trist! :'(

29.01.2012 @ 20:10
Postat av:

mmeeerrr <3 plis <3

29.01.2012 @ 20:12

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34351218
hits