30.01.2012 | 20:57 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 73

"Men hva er det som skjedde mens du var i London?" Han tok opp noen av klærne dine på sengekanten. På ny forklarte du alt som hadde skjedd, fra du møtte Louis til han slo opp på bussplassen. Alex var en sånn person det var lett å prate med. Han sa alltid de rette tingene.
____________________________

"Skal vi se en film, så du får noe annet å tenke på?" Dere gikk ned igjen til stua. Han fant frem en film. "Se opp?" Han holdt frem animasjonsfilmen til deg. Du tok dvd-en ut av coveret og satte den inn i dvd-spilleren. I mens du gjorde det gikk Alex på kjøkkenet. "Popkorn eller potetgull?" Du tenkte deg om litt før du svarte. "Potetgull, definitvt." Popkorn var det dere alltid spiste hos Louis. Du hadde ikke lyst til å ha det i tankene når dere så på filmen. Han kom inn igjen med potetgull, dip og brus. "Kosekveld med veslesøster." Han dro frem noen tepper og puter også. Det var noe savnet når du var borte. Jenta som en gang blir sammen med broren din, kom til å være en av verdens heldigste. Rett etter jenta som blir sammen med Louis. Smerten skar gjennom brystet ditt. Alex så uttrykket i ansiktet ditt. "Sa jeg noe galt?" Du ristet på hodet. "Bare tankene mine." Du kunne dele alt med Alex, sånn hadde forholdet mellom dere alltid vært. Han satte seg ned i sofaen ved siden av deg. Du lurte på først på hvorfor Alex så så rart på deg. Du rakk ikke spørre før han kastet potetgull på deg.

"Skal jeg hjelpe deg opp eller?" Alex ristet svakt i armen din. Du var så trøtt at du ikke klarte å svare en gang. Han hjalp deg opp og du regnet med at du så ut som Bambi på glattisen. Du havnet på senga mens han ryddet bort kofferten din. "Natta." Han gikk ut av rommet og lukket døra forsiktig. Du la deg fort under dyna. Heldigvis sovnet du før du rakk å tenke noe særlig på Louis.

Mer? 5 kommentarer?
_________________________________

Veit det ble kjedelig del.. Men skulle kjappe meg litt :)

har også fått et nytt spørsmål om maraton, fra en anonym leser. Takk for spørsmålet! :D
Har tenkt litt på det nå, og kan hende jeg får tid til det i helga.. Lover ingenting, siden det kun er mandag, men skal prøve å få det til!Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

30.01.2012 @ 21:06
Postat av:

meeeeeeer, og ja det hadde vert SÅÅ kult med maraton igjen!<3

30.01.2012 @ 21:07
Postat av: Frida - kirstine - kristine - kommenterer alltid tilbake !

meeer ! du har serriøst de beste historiene !!!

30.01.2012 @ 21:10
URL: http://lov3e.blogg.no
Postat av:

Meer ^^ Kan du ha en til i kveld? JEG KLARER IKKE Å VENTE TIL I MORGEN!!ღ

30.01.2012 @ 21:12
Postat av: Andrea ღ

Meeer <3 Får ALDRI nok! ^^ღ

30.01.2012 @ 21:29
Postat av: Camilla

Meeer <3 håper det er mange deler igjen! :*

30.01.2012 @ 21:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34377648
hits