31.01.2012 | 07:14 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 75

Tårene spratt frem fra øyekrokene. Det var tidlig å tenke på det allerede, men kom du noen gang til å komme over Louis? Han var jo det beste som noensinne hadde skjedd deg. Da la hodet i hendene dine og tenkte på smilet hans. Det litt skjeve smilet som han visste at du likte så godt. Du smilte svakt for deg selv.
___________________________

"*Ditt navn*!" Du tørket fort bort tårene før du snudde deg. Simen? Han kom gående mot deg. Han var en av de personene du ikke forventet å se akkurat nå. Han hadde jo flyttet fra stedet, rett etter at dere slo opp. "Hvorfor sitter du her?" Simen hjalp deg opp på beina igjen. "Ble bare litt for mye Alex hjemme." Du smilte skjevt og han nikket. "Lenge siden jeg har sett deg." Han ga deg en lang klem, noe som både var hyggelig og overraskende. Du trodde han var sur på deg, siden det var du som hadde slått opp med han. "Hørte du var i London. Hvordan var det?" Det kom noen gutter gående mot dere. Du kjente igjen han blonde, han var søskenbarnet til Simen. "Jeg vil helst ikke prate om det." Du gikk forbi han, på veg hjem igjen.  "Ok." Guttene stod bare å så på deg. "Men du, tror du vi kan møtes senere?" Han tok tak i hånda di og skulle til å kysse deg. Du vred deg ut av grepet hans. "Nei." Du bråsnudde og sprang opp til huset igjen.

"Alex, jeg er hjemme igjen." Skrek du lavt når du kom inn døra. Du sprang opp på rommet ditt og fant han i senga. "Fortsatt lekser?" Du hørte den overraskende tonen i stemma di. Han nikket uten å se opp fra boka. "Skal vi ta en pause og finne på noe?" Du prøvde så hardt du kunne å ha noe å gjøre hele tiden, da fikk ikke tankene dine mye fri. "Kan vi jo." Han kastet bøkene ned på senga og gikk bort til deg. "Som hva da?" Du måtte tenkte deg om litt før du svarte. "Vi kan jo bare gå en tur, siden det er så fint vær." Det var jo både sol og skyfritt. "Bare vent litt, jeg skal bare skifte." Han gikk bort på rommet sitt og slengte igjen døra. Du gjorde det samme. Du fant frem en shorts og en t-skjorte og tok det på. Mens du ventet på at Alex skulle bli ferdig gikk du ned og satte deg i stua. Alex kom ned noen minutter etter deg. "Kommer du?" Dere trakk på dere skoene og i det du skulle åpne døra banket det på. Du så forvirret på Alex før du åpnet.

Mer? 7 kommentarer? Postat av: julia tomlinson

Mere! :D

31.01.2012 @ 07:35
Postat av:

meeeeeeeeeeeeer!<3

31.01.2012 @ 09:10
Postat av: Tonje Viken Brenden

Mer! <3

31.01.2012 @ 10:04
Postat av:

Meeer! ^^ Jeg håper såå at "jeg" og Louis møtes igjen! ,)

31.01.2012 @ 14:07
Postat av: Camilla

Meeeer <3 Håper det er Louis som banket på døra! <3

31.01.2012 @ 14:20
Postat av: Henriette

meeer

31.01.2012 @ 14:22
Postat av: nina

mmeerr <3<3

31.01.2012 @ 15:33

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34388716
hits