01.02.2012 | 21:21 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 82

Louis hadde løyet til deg. Daria hadde vært i leiligheten, eller hvor nå han var, og han hadde sagt at det ikke var noen der. "*Ditt navn*" Moren din viftet med hånden foran ansiktet ditt. "Hva synes du om det?" Du hadde vært borte i dine egne tanker, og visste ikke hva de pratet om. "Jo, Niall spurte om vi skulle..." Startet hun.
__________________________

"ta oss en tur inn til byen. Shoppe og litt sånn." Du likte ideen og nikket. "Hvorfor ikke?!" Du gikk opp på rommet ditt etter frokosten og fant frem lommeboka di. NIall kom opp og hentet deg. Moren din kjørte, heldigvis var det bare tre kvarter til nærmeste skikkelige kjøpesenter. Det var de typisk norske butikkene, som Cubus og H&M. Dere pratet livlig i bilen på veg dit. Litt lav musikk kunne høres i bakgrunnen og Niall sang for full hals da One Thing kom på radioen. Du følte deg heldig som kunne kalle han bestevennen din. Du tok opp mobilen for å sjekke klokka og skvatt til da den vibrerte. *Louis* stod det på displayet. Skulle du liksom ta den her i bilen? Ikke hadde du så lyst til å prate med han heller, men istedet for å legge på la du mobilen inntil øret. "Hei." Sa du uinteressert. "Hold deg unna Louis fra nå av!" Hveste en jente i andre enden. "Daria, hva er det du prater om?" Du skjønte med en gang hvem det var. "Du gjør bare alt sammen værre for han. Han gråter hele tida og spiser ingenting. Det er best for han om du lar han være i fred fra nå av." Var det virkelig sant det hun sa? Armen din gled ned på fanget. Niall tok mobilen fra deg. "Hallo?" Det var skepsis i stemmen til Niall. "Daria, nå slutter du å plage henne! Louis er ikke den eneste som har det ille. Det var tross alt han som stakk, ikke *Ditt navn*!" Han la på uten å høre svaret og ga mobilen tilbake til deg. Rett etterpå ringte hun opp igjen. "Seriøst Daria, som Niall sa, la meg være i fred!" Du var på gråten, både fordi du ble lei deg og sinne. "Daria?" Du hørte den hese stemmen til Louis. Du sendte mobilen til Niall igjen, nå for sjokkert til å klare å svare. "Hei Lou. Hvordan går det med dere?" Det var nesten som om Niall hadde ringt Louis istedet for at Louis hadde ringt deg. Som en helt vanlig telefonsamtale. "Hun ringte *Ditt navn* i stad og sa at hun skulle holde seg unna deg." Det var noe Louis sa som fikk Niall til å bli målløs. Alex lo av ansiktsuttrykket hans. *Hva er det* Mimte Alex til Niall. "Seriøst, mener du det?" Han fikk et tåpelig glis i ansiktet.
"Hva var det han sa?" Du ble virkelig nysgjerrig av måten Niall hadde reagert på. "Du får vite det senere, ikke akkurat nå." Han smilte lurt til deg. Smilet hans fikk deg nesten til å bli litt redd. Selv om Niall var bestevennen din, var du litt redd for hva han kunne finne på. I det du skulle skru på iPoden svingte dere inn på parkeringsplassen på kjøpesenteret. Tre kvarter hadde allerede gått.

Mer? 7 kommentarer?Postat av: Frida - kirstine - kristine - kommenterer alltid tilbake !

meer !sykt spennende nå :D

01.02.2012 @ 21:28
URL: http://lov3e.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer i kveld ? plis... ^^ <3

01.02.2012 @ 21:31
Postat av:

meeer !!!! no? :D

01.02.2012 @ 21:33
Postat av: Mathilde Horan

Meeeeer!

01.02.2012 @ 21:33
Postat av: Camilla

Meeeeer<3

01.02.2012 @ 21:33
Postat av: Marte:)

Åh Gud så spennende!!:) Meeeeeer<3

01.02.2012 @ 21:36
Postat av:

Meer

01.02.2012 @ 21:37
Postat av:

Mere!!!

01.02.2012 @ 21:37
Postat av:

Elsker den! Meer :-D

01.02.2012 @ 21:38

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34433872
hits