02.02.2012 | 16:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 84

"Hvor lang tid bruker dere på å shoppe egentlig?" Du ga moren din et unnskyldene blikk før du geipet til Alex. "Vi møtte Emilie og gikk på restauranten med henne. Det tok litt lenger tid enn vi trodde." Du satte deg inn i baksetet og la posene mellom deg og Niall. Det skulle bli godt å komme hjem og få slappet av.
________________________

 

På de tre kvarterene ble det ikke mye snakking i seg selv. Du dro frem iPoden din og satte på en av spillelistene. Eva hadde snudd oppned på all musikken din. Niall satt bak ved siden av deg og sang. Moren din hadde satt på radioen og en av One Direction sangene ble spilt på radioen. Du smilte av synet. Niall hadde det alltid morsomt, i alle fall da du var rundt han. "Bli med da." Han så surt på deg. Du ble med å hyle for full hals, noe som ble enda morsommere da Alex også hang seg på. Du trodde ikke at han kunne noen av sangene. Moren din skrudde radioen enda høyere for å overdøve dere.
Du la klærne du hadde kjøpt i klesskapet når du kom opp på rommet ditt. Niall hadde fulgt etter og satt nå i senga og fulgte med på hva du gjorde. "Hun Emilie var hyggelig. Skal du møte henne igjen?" Du var usikker på om han hintet til at han likte henne eller ikke. "Liker du henne?" Du satte deg ned ved siden av han med en genser i armene. Han ristet på hodet. "Ikke på den måten, men jeg tror at dere kan bli skikkelig gode venner. Du trenger jo noen når jeg ikke er her." Han ga deg en klem og smilte søtt. Han hadde rett. Eva hadde enda ikke pratet til deg, og du hadde ikke lyst til å være helt alene fremover. Kanskje det å bli venn med Eva var en god idè. "Når skal du dra igjen?" Han hadde ikke sagt noe om det enda, men du håpet det var lenge til. "Vi har en liten ferie, om du kan kalle det det. Så hvis du vil ha meg her, så blir jeg her en stund. Jeg kan jo bli med deg på skola i morgen." Det hadde vært koselig om Niall hadde blitt med deg på skola, men alle jentene ville sannsynligvis kaste seg over han da. Du forklarte han at nesten alle jentene på skola di var fans av gruppa, han skjønte hva du mente. "Men jeg er med deg da. Og jeg kan bruke hette så ingen ser det er meg, hvis du vil." Han la seg ned på senga di. Det var enda en god idè fra hans side, selv om du ikke ville la han gå med hette hele dagen. "Ok, du kan bli med i morgen. Men ingen hette!" La du fort til på slutten. Han nikket enig.

Siden du hadde vært i London hadde moren din latt deg og Alex få en ekstra fridag. Tirsdag var første skoledag igjen. Mesteparten av mandagen hadde gått med til shopping. Du fant frem resten av leksene dine. Niall satt å så på en film på PC-en din, og siden du ikke hadde noe annet å gjøre kunne du bruke tiden flittig. Det tok ikke lange tiden før det startet å mørkne ute. "Hva er det dere pleier å gjøre rundt her?" Niall lukket PC-en og trakk ut laderen. "På fritida møter vi venner, fritidsaktiviteter, sport og andre ting. Hvordan det?" Det tok litt tid før han svarte. "Tenkte på at vi bare har sittet inne siden jeg kom, bortsett fra den lille turen og shopping da." Du pakket sammen leksene dine og la bøkene ned i sekken igjen. "Det er dans i morgen, du kan jo bli med på det." Han virket veldig skeptisk til ideen din, men sa til slutt ja.

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Frida Lund

meira :)

02.02.2012 @ 16:57
URL: http://www.lov3e.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

02.02.2012 @ 16:57
Postat av: Marte:)

Meeeeer!:)<3

02.02.2012 @ 17:00
Postat av: nina

mmeeerrrr <3<3

02.02.2012 @ 17:02
Postat av: Mia

Meere! <3

02.02.2012 @ 17:11
Postat av:

meer !!

02.02.2012 @ 18:26
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mere I dag :D <3

02.02.2012 @ 18:30
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: 1D fan <33

Meerree C:

02.02.2012 @ 18:30

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34449775
hits