02.02.2012 | 18:33 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 85

Det tok litt tid før han svarte. "Tenkte på at vi bare har sittet inne siden jeg kom, bortsett fra den lille turen og shopping da." Du pakket sammen leksene dine og la bøkene ned i sekken igjen. "Det er dans i morgen, du kan jo bli med på det." Han virket veldig skeptisk til ideen din, men sa til slutt ja.
__________________________

"Hva er det slags dans du driver med?" Han virket plutselig litt mer interessert. "Hip Hop." Svarte du stolt. Det var den eneste dansestilen som interesserte deg. Når du var mindre hadde du starter på ballet, men det falt ikke så veldig godt i smak. Du hadde nå drevet med hip hop i litt over ett år, så du hadde ikke all verdens erfaring. "Det er veldig enkelt det vi driver med, i alle fall for oss som kan det." Du smilte forsiktig til han. "Og vi skal starte med en ny dans i morgen, så da får du jo med deg starten og sånn." Han smilte av entusiasmen din. Dans var noe du virkelig brant for, noe som ga livet ditt betydning."Hva vil dere ha til middag?" Moren din kom inn på rommet ditt. Du, som ikke hadde noen ideer, så bort på Niall. Han skulle til å svare da mobilen ringte. "Unnskyld, men jeg må ta denne." Han reiste seg og gikk forbi moren din. Du begynnte å bli veldig lei mobiler og samtaler. Du tenkte på samtalen du hadde hatt med Daria. Du ble sur bare ved tanken. At hun turte å ringe til deg og si noe sånt. En ting var at du hadde såret Louis, men du hadde ikke ment det sånn. En annen ting var at hun faktisk trodde hun eide han, som om han var en dukke eller noe.
Niall kom inn på rommet med et enda tåpeligere flir enn før. "Hva er det nå da?" Han hysjet på deg. "Seriøst Niall, kan du ikke si det?" Han ristet på hodet og lo. Han tok to lange steg og hoppet opp i senga di. "Du får ikke vite det nå, kanskje i morgen." Sa han hemmelig. Du ristet oppgitt på hodet og satte på Rack City av Tyga. Det var den sangen dere skulle danse til i morgen. Det å høre på sangene før dere danset til sangene var noe du hadde som vane. Da visste du hvordan takten gikk og hvor fort eller sakte. Du gledet deg til å se Niall danse. Da du var i London hadde de bare danset for morroskyld.

"Niall og *Ditt navn*! Jeg tror dere vil komme ned en tur." Dere hørte stemmen til moren din lavt nedenfra. Du fulgte etter han ned og ble veldig overrasket over hva du så. Var det virkelig sant? Niall stod å gliste som en annen idiot. Både unnskyldene og morsomt på samme tid. "Kos deg." Sa du før du gikk videre inn til moren din som satt i stua.

Mer? 7 kommentarer? Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

02.02.2012 @ 18:43
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mere :D

02.02.2012 @ 18:44
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: 1D fan <33

Meeerr <33

02.02.2012 @ 18:45
Postat av:

Meer! Åh!! Jeg dåner! ;)

02.02.2012 @ 19:00
Postat av: Marte:)

Meeeeer<3

02.02.2012 @ 19:08
Postat av: Mia

Mereee! <3

02.02.2012 @ 19:17
Postat av: julia sivertsen

MER"" hekta

02.02.2012 @ 19:21
Postat av: Camilla

Meeeer <3

02.02.2012 @ 19:22

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34450681
hits