03.02.2012 | 16:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 89

Alex kom løpende etter dere. Han hadde vært enda mer stresset enn dere, og hadde da klartå bruke enda lenger tid også. Det tok nesten en halvtime å gå til skola. Det var nesten ingen utenfor siden dere alltid pleide å gå rett inn. Niall fulgte etter dere inn. 
_______________________

Som du allerede hadde ventet på, kom en hel haug med jenter springene bort til Niall. Få av de enset deg, men du hadde ikke noe imot det. Niall kom seg fort ut av klynga og bort til deg. "Hva skal du ha i første time?" Han skulle være med deg hele dagen så han slapp å sitte alene hjemme hos deg. "Samfunnsfag tror jeg." Du gikk inn i klasserommet og fant bøkene dine. På tirsdager var klassen din delt i to, så det var mer enn nok plass i rommet. Det ringte og dere satte dere ned lengst bak.
"Hvem er så dette?" Læreren din, Amanda, kom inn i rommet og så nysgjerrig på Niall. Hun var en liten, blond dame som akkurat hadde fylt tredve. Niall introduserte seg selv. Amanda var ikke av den type lærer som gjorde noe dramatisk ut av nye elever og fortsatte med undervisningen sin. Dere skulle ha om diverse konflikter og kriger, men du klarte ikke følge med. Niall satt å småtegnet på kladdeboka di. Du stirret fraværende ut av vinduet. Du ville hjem igjen allerede. Ingen av vennene dine hadde sagt et ord til deg enda, de hadde bare vært oppslukt av Niall. Du forstod dem jo, siden de var store fans, men de kunne sagt et lite hei i alle fall.

"*Ditt navn*, du må følge med." Amanda smilte søtt til deg. Hun klarte ikke bli sur på elevene sine, uansett hvor urolige de var. Du nikket og satte blikket på tavla. Amanda hadde skrevet en del om noen av krigene, der i blant 1. og 2. verdenskrig. Niall hadde lagt fra seg blyanten og fulgte med han også. Ikke det at han forstod noe, siden han ikke pratet norsk. Han spurte deg et par ganger hva hun pratet om, og du forklarte så godt du kunne. "Forresten, det står noen der ute som vil ha kontakt med deg." Han pekte bort mot vinduet. De andre elevene hadde også fått med seg dette og snudde seg mot vinduet. Du ble mildt sagt sjokkert over hvem som stod utenfor og vinket til deg. Var det virkelig sant?

Mer? Postat av: Marte:)

Meeeeeer<3 Åh nå ble jeg nysgjerrig!:)

03.02.2012 @ 16:35
Postat av:

Johoooo! Meeer! ^^ Kan ikke vente mer!!!!!

03.02.2012 @ 16:37
Postat av:

ååååh! MERE!!! !!! ver så snill å si det er louis!!! :D

03.02.2012 @ 16:37
Postat av: j

MEremeremere ;))

03.02.2012 @ 17:00

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34474156
hits