03.02.2012 | 17:00 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 90

"Forresten, det står noen der ute som vil ha kontakt med deg." Han pekte bort mot vinduet. De andre elevene hadde også fått med seg dette og snudde seg mot vinduet. Du ble mildt sagt sjokkert over hvem som stod utenfor og vinket til deg. Var det virkelig sant?
__________________________

Du unnskyldte deg og gikk ut av klasserommet. Niall satt igjen alene. Du løp gjennom gangene og ut på den siden du visste at han stod. "Louis!" Du så etter han men fant han ikke der han hadde stått. "Hei." Louis kom bak deg. "Jeg trodde du kom ut hovedgangen." Han smilte det skjeve smilet. Du følte nesten at du smeltet. Du hadde både lyst til å kaste deg rundt halsen hans, samtidig som du bare ville gå fra han. "Vi må prate sammen." Han dro deg med på en av benkene på plenen. "Du svarte aldri på meldinga mi." Du satte deg ned på andre siden enn han. Han fikk en forvirret mine i ansiktet. "Hvilken melding?" Du tok opp mobilen og fant den frem. Han leste de to setningene og ga mobilen tilbake. "Jeg har ikke fått den meldinga. Sikker på at du sendte riktig?" Du ble litt usikker og sendte han en ny melding. Litt etter kom det en liten lyd fra mobilen hans. "Ok, riktig nummer." Sa han overbevist. "Hvorfor la du på når jeg ringte deg?" Han tvinnet tomler, noe som nesten gjorde deg nervøs. "Du løy til meg, Louis." Du tenkte på samtalen du hadde hatt med han, da han hadde sagt at det ikke var noen der og du kunne høre stemma til Daria. "Sorry for det, men jeg ville ikke gjøre ting værre. Jeg var redd du ikke ville tro meg hvis jeg sa at Daria var der, men at det ikke var noe mellom oss." Han lot hendene gli gjennom håret sitt. De grågrønne øynene var festet til deg nå. "Jeg mente ikke å stikke på flyplassen, men det at du ikke hadde vært helt ærlig var veldig overraskende. Jeg forstår jo selvfølgelig at du ikke ville si det på grunn av Eva." Han tok tak i hånda di. "Men hva var den kysselyden rett før jeg la på?" Han begynnte å le. "Dette høres veldig rart ut, jeg er klar over det, men det var en film fra da du var i London. Niall hadde filmet det. Han hadde tenkt til å gi den til oss når han hadde redigert den." Han løftet opp haka di og smilte. Det hørtes virkelig sprøtt ut. "Vil du være så snill å bli kjæresten min igjen?" Han satte seg på samme side av benken som deg. Du nikket og hoppet opp på fanget hans. "Du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg!" Du la armene rundt nakken hans. "Og det motsatte." Sa han før han kysset deg forsiktig på munnen. "Jeg elsker deg *Ditt navn*" La han fort til før kyssingen gikk over til klining. 
"Smil!" Niall kom bort til dere med et kamera i hendene. "Du altså!" Niall satte seg ned ved siden av dere og smilte lurt. "Endelig funnet ut hva overraskelsen var?" Han bokset deg vennskapelig i armen. "Tusen takk." Du ga han en kjapp klem før du satte deg tilbake på fanget til Louis. "Jeg sleit litt med å holde det hemmelig når vi snakka om det da. Det var så vondt å se deg gråte." Niall fikk et par rynker i panna. Louis fulgte ikke med i samtala, opptatt av å kysse deg på halsen. "Er dere sammen igjen?" Skrek en jente til dere. Du snudde deg rundt.

Mer?


Postat av:

Smelt!!! Meeer! Endelig kom Louis inn! Det er fremdeles maaange deler til vel? ^^

03.02.2012 @ 17:03
Postat av: Marte:)

Meeeeeer<3

03.02.2012 @ 17:09
Postat av:

meer :)

03.02.2012 @ 17:18
Postat av:

aaaaaaw! endelig! MERE! :D

03.02.2012 @ 17:23
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

03.02.2012 @ 17:37

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34474260
hits