03.02.2012 | 18:43 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 92

Jeg har ikke sittet i stua siden det heller. Bare stengt meg inne på rommet. Det var helt forferdelig og Daria gjorde det ikke bedre." Siste del av setningen hans fikk deg til å undre. "Hun sa til meg at du hadde tekstet henne og bedt henne komme." Du trakk deg litt unna. Løy han til deg?  
______________________ 

 

"Nei, hun ringte meg og sa at hun var i London igjen. Hun hadde vært på ferie og ville møte meg. Hun sa vel bare det for å gjøre deg sjalu. Jeg fortalte henne at vi ikke var sammen lenger." Han dro deg nærmere igjen. Du satte deg tilbake i samme stilling og så ut over skoleplassen. Du kunne høre at det ringe og kom på at du måtte tilbake til samfunnsfagtimen. "Hade." Du kysset han fort på kinnet før de løp inn til timen. Louis, Niall og Emilie vinket til deg. Dobbeltime med samfunnsfag var ofte veldig kjedelig. Dere fikk jobbe litt med lekser i stedet for samfunnsfag, så du fikk gjort unna alle lekser til neste dagen.

"Hei jenta mi." Louis klemte deg bakfra og kysset deg rett ved siden av munnen. "Kan jeg få lov til å bære den for deg?" Louis røsket forsiktig i baggen du hadde over skulderen. "Jeg klarer det fint selv." Han så bedende på deg. "Vær så snill?" Du ga baggen til han, mot din egen vilje. Han smilte stort og tok et godt tak å hånda di. Emilie og Niall gikk ved siden av dere. Du hadde pratet med moren din, som synes det var hyggelig å få møte både Louis og Emilie. Alex slo seg sammen med dere på veie hjem. Han og Emilie fant tonen med en gang. Dere pratet i vei. Du var litt i din egen verden. Du var sammen med Louis igjen, du kunne ikke forstå hvor heldig du faktisk var.

"Vi er hjemme." Moren din kom ut i gangen litt etterpå. "Hei dere." Hun hilste på Louis og Emilie. Hun var ferdig med middagen så dere satte dere ned i stua for å spise. Verken du eller Louis hadde matlyst, så dere gikk heller opp på rommet ditt. Han satte på litt musikk og satte seg ned på senga di. "Jeg vet jeg har sagt det ganske mange ganger allerede, men du har ikke peiling på hvor mye jeg har savnet deg." Du satte deg ned ved siden av han. "Og, som du sa i stad, omvendt!" Du flettet fingrene dine mellom hans. "Har Niall sovet inne hos deg?" Han så ned på maderessene som lå på golvet. Du nikket. "Er det meningen at jeg skal bli sjalu nå?" Du satte deg enda nærmere. "Nei, for du hadde fått sovet i senga mi." Sa du og kysset han på leppene. 

Mer? Tilbake til maraton igjen! 


Random bilde av Louis <3


Postat av:

Meeeeeeeeeeeer! :) ^^

03.02.2012 @ 18:49
Postat av: Marte:)

Meeeeeeeer<3

03.02.2012 @ 18:53
Postat av: Thea Emilie

tnaaw, så søtt<3 meeer!

altså.. bare av ren nysgjerrighet, men hvor mange deler er det?:)

03.02.2012 @ 18:59
Postat av:

Meer

03.02.2012 @ 18:59
Postat av: Frida Lund

ntaa!mer

03.02.2012 @ 19:00
URL: http://www.lov3e.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

03.02.2012 @ 19:03

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34478265
hits