03.02.2012 | 19:18 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 93

"Og, som du sa i stad, omvendt!" Du flettet fingrene dine mellom hans. "Har Niall sovet inne hos deg?" Han så ned på maderessene som lå på golvet. Du nikket. "Er det meningen at jeg skal bli sjalu nå?" Du satte deg enda nærmere. "Nei, for du hadde fått sovet i senga mi." Sa du og kysset han på leppene.
__________________________

"Heldige meg." Han la seg helt ned på senga. Tanken på at Louis var din igjen gjorde så du hadde lyst til å hoppe rundt. Det føltes som en evighet siden du hadde sett han sist. Dagene uten han var nesten utydelige. Louis var den personen som ga livet ditt mest betydning. Du la deg ned ved siden av han og kysset han på panna. Han lukket øynene og nynnet lavt for seg selv. Du gjenkjennte melodien til Gotta be you. Han startet å synge også. Det å ha han ved siden av deg betydde ubeskrivelig mye for deg. I en periode var du redd for at du ikke kom til å se han igjen.
Det banket på døra og Niall kom inn med en flaske brus og litt godteri. "Skal hilse fra moren din og si at dere ikke skulle finne på noe tull. Vi hører det i så fall helt ned." Louis åpnet øynene og smilte ironiskt til Niall. Du rødmet. "Det er ikke alle som hyler like mye som deg vet du." Smilet til Louis ble nesten ondskapsfullt. Du lo så du nesten mistet pusten. Niall hadde fått et rart uttrykk i ansiktet. "Morsom du Louis." Mumlet han før han gikk ut igjen.

Louis skrudde opp musikken og åpnet brusflaska. "Vil du ha?" Han helte brus i det ene glasset Niall hadde tatt med opp. "Ja takk." Du satte deg opp ved siden av han og åpnet godteriposen. "Så du uttrykket til Niall eller?" Han lo så fælt at han nesten sølte brus. "Ja, skulle nesten tatt bilde av det." Kommentaren din gjorde så Louis lo enda mer. "Hvor er kameraet når man trenger det?" Det minte deg om morgenen, da du hadde spurt Niall om du så ok ut. Du var enig med Louis, man hadde aldri et kamera tilgjengelig når man først virkelig trengte det. 

Mer?Postat av:

Meeeer! ^^

03.02.2012 @ 19:21
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

03.02.2012 @ 19:21
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeeeer! <3

03.02.2012 @ 19:25
Postat av: Ingvild

Mere!!! <3

03.02.2012 @ 19:26
Postat av:

mer!:)

03.02.2012 @ 19:29
Postat av: Andrea

Du er sååå flink! Meeer! ^^ :)

03.02.2012 @ 19:45

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34479217
hits