03.02.2012 | 19:47 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 94

"Ja, skulle nesten tatt bilde av det." Kommentaren din gjorde så Louis lo enda mer. "Hvor er kameraet når man trenger det?" Det minte deg om morgenen, da du hadde spurt Niall om du så ok ut. Du var enig med Louis, man hadde aldri et kamera tilgjengelig når man først virkelig trengte det.
___________________

Dere bare pratet. Selv om dere ikke hadde vært fra hverandre så lenge, var det mye som hadde skjedd. Louis fortalte deg hva som hadde skjedd etter at Daria kom. Han fortalte deg nærmere om at han hadde sett på filmen av dere to da dere pratet sammen, og at Daria hadde lett etter han. Du forsto han godt. Du tok en slurk av glasset. Hadde det vært motsatt hadde du forklart like mye som han, om ikke mer. Dere la dere ned i senga igjen. Du skulle til å kysse han da det på nytt banket på døra. "Ja." Ropte du over musikken. Louis la armen rundt deg. Simen kom inn på rommet ditt. "Hva skjer her?" Han så usikkert på deg til Louis, og tilbake igjen. "Hei til deg også, Simen." Louis skjønte hvem han var. "Dette er kjæresten min, Louis." Du smilte stolt bort på Louis. "Var det ikke du som var sammen med han blonde?" Louis trakk armen til seg. "Hva?" Simen hadde virkelig trengt deg opp i et hjørne. "Niall sa kun at han var kjæresten min for å få deg til å backe unna." Louis tok et tak rundt deg igjen, som om ingenting hadde skjedd. "Åh." Simen stod i døråpningen. Louis satte seg opp og skrudde ned volumet på musikken. "Niall er bestevennen min. Han vet hvor høyt jeg elsker Louis og det var derfor han gjorde det. Det var ikke for å være slem eller noe, men han har sett hvordan jeg har hatt det etter at jeg kom hjem igjen." Simen bare nikket. "Unnskyld for å forstyrre dere." Han rygget ut og lukket døra. "Kommer snart tilbake." Du løpte bort til døra.
"Simen?" Han stoppet og snudde seg rundt. Han ventet på at du skulle fortsette. "Hvorfor kom du hit?" Det så ut som om han tenkte seg om litt før han svarte. "Jeg ville faktisk spørre om vi skulle bli sammen igjen." Han hadde et såret uttrykk i ansiktet. Det gjorde nesten vondt å se han sånn. "Du vet at jeg fortsatt er glad i deg, men jeg liker deg ikke på den måten." Han nikket og gikk. Du stod igjen og følte deg hjelpesløs. Du ville ikke at han skulle være lei seg, men hvis han virkelig likte deg ville det ikke bli bedre for han å henge rundt deg og Louis. Du gikk tilbake på rommet ditt og satte deg ned på sengekanten. "Hva var det som skjedde?" Louis gransket det merkelige uttrykket ditt.

Mer? 

___________________

Har fått en del spørsmål om hvor mange deler det er - har ikke peiling :) Skriver på sparket og har ikke funnet et fin avsluttning enda! Så blir nok over 100 deler :DPostat av:

Meeer! Smelt! <3

03.02.2012 @ 19:50
Postat av: One direction

Meer! :D

03.02.2012 @ 19:55
URL: http://onedirectionstory1.blogg.no/
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3 vil ha mange flere deler ^^ <3

03.02.2012 @ 19:56
Postat av: Ingvild

mere! <3

03.02.2012 @ 20:06

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34479916
hits