03.02.2012 | 20:27 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 95

Han nikket og gikk. Du stod igjen og følte deg hjelpesløs. Du ville ikke at han skulle være lei seg, men hvis han virkelig likte deg ville det ikke bli bedre for han å henge rundt deg og Louis. Du gikk tilbake på rommet ditt og satte deg ned på sengekanten. "Hva var det som skjedde?" Louis gransket det merkelige uttrykket ditt.
____________________

"Han kom hit for å spørre om vi skulle bli sammen igjen." Du turte ikke møte blikket til Louis siden du ikke visste hvordan han kom til å reagere. "Han gjorde det, selv om han visste at du liksom var sammen med Niall?" Du nikket. Han var ikke den eneste som hadde vanskeligheter for å tro det. "Litt sært egentlig." Du måtte si deg enig i det. Du hadde aldri møtt en gutt som hadde gjort noe sånt før, heller aldri hørt om det. Du dro frem PC-en din og logget på facebook. Flere bilder av deg og Louis som kysset hadde blitt lagt ut og linket. Du viste det til Louis som bare smile og kysset deg på kinnet. "Nå er du også kjent." Du så bort på han. "Kjent som jenta som er sammen med Louis Tomlinson." Det hørtes litt merkelig ut når du sa det høyt. Louis var en av fem gutter som jentene på skola ville drept for å date, og her satt du og var sammen med han. Du satt deg nærmere han og slo av PC-en. Louis la den bort og imens han gjorde la du deg bokover i senga. "Har dere liksom en liten ferie fra musikken og sånn nå?" Han nikket. "Vi har i et par uker til, før alt setter igang på alvor. Det irriterer meg at du går på skole og ikke har ferie da." Han la seg ned på ryggen ved siden av deg. Han tok tak i en hårlokk og tvinnet den rundt fingeren sin. Han hadde skrudd opp volumet igjen. "Hvorfor kunne du ikke hatt ferie denne uka også?" Du snudde deg så du så inn i øynene hans. "Ikke spør meg om det." Du la godet inntill kinnet hans.

"Skal dere være med ut en tur?" Niall prøvde å overdøve musikken. Du hadde sovnet i armene til Louis og han strøk håret vekk frå ansiktet ditt. "Vi kommer om litt." Skrek Louis tilbake. Du gned deg hardt i øynene for å våkne. "Våken nok til å bli med ut?" Han kysset deg rett ved siden av øret. Du lagde en mumlende lyd, og han tok den sånn den var ment. Som et ja. Du tok en ekstra slurk av colaen før du tok på deg en varmere genser. Colaen hjalp deg med å våkne og fem minutter etter gikk dere ned i gangen og tok på dere sko.

Mer?Postat av: Marte:)

Meeeeer<3

03.02.2012 @ 20:35
Postat av:

Meer!!

03.02.2012 @ 20:36
Postat av: Mia

Mer! <3

03.02.2012 @ 20:49
Postat av:

Jaaa! Meeer! ^^

03.02.2012 @ 20:49
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

03.02.2012 @ 20:57

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34481212
hits