03.02.2012 | 22:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 98

Louis holdt rundt deg. Alex og Niall fulgte Simen til døra og slengte den igjen. "Går det bra?" Det virket som om Louis var mer nervøs enn det du var. "Ja." Du sa ikke mer. Han dro deg med bort til sofaen der du havnet på fanget hans. 
_______________________

 

"Dere aner ikke hva jeg har lyst til å gjøre med den fyren nå." Alex kom tilbake til stua med Niall på slep. "Hvis han noen gang prater til deg igjen, så stakars han." Alex var av den overbeskyttende typen. Du tittet ned på klokka på armen din. "Dansetreninga!" Du sprang opp på rommet ditt og hentet gymbaggen din. "Hade." Du løp ut døra og ned til treningssenteret.
"Hei, endelig kom du!" Eva kom bort til deg. Hun hadde ikke snakket, tekstet eller ringt til deg etter turen til London. "Ja, det oppstod et lite problem." Du trakk på skuldrene og begynnte å skifte.

"Er dere klare?" Lærerene deres stod klare allerede. Dere nikket. Klassen deres var på tjuetre elver, alle på din alder. Linn satte i gang med å lære bort koreografien. Niall kom gående inn døra sammen med Alex og Louis. Alex, som var kledd til trening, hoppet inn og ble med på dansinga. De to andre satt og så på. Da koreografien var øvd inn til rytma ble det satt på musikk. Rack City var virkelig fengende. Treningene varte i rundt en og en halv time. Linn gikk bort til guttene. "Vil dere være med eller? Vi har en koreografi som er litt enklere." De ristet villt på hodet. Du gikk bort og dro dem med ut på golvet. "For min skyld?" Du smilte sukkersøtt til dem, noe de ikke klarte å motstå.
Det var morsomt å se guttene danse. Det var helt annerledes enn tulledansingen dems. Du var stolt over at de ble med på sparket. Niall skulle jo egentlig vært med uansett, før Louis kom. Det var blitt enda bedre siden begge ble med. Guttene gliste og det så ut som om de trivdes.
"Da er vi ferdige." Linn slo av musikken og kom bort til dere. "Det er noe kjent med dere. Har jeg sett dere før?" Hun ristet oppgitt på hodet. "Vi er to av medlemmene fra One Direction." Niall rettet seg opp i ryggen. Han var virkelig stolt over å kunne si den setningen. Louis strakk hånda og flettet fingene deres sammen. 

Mer?Postat av:

Meeeeeeeeeeeeeeer!<3

03.02.2012 @ 22:11
Postat av: Ingvild

mere! <3

03.02.2012 @ 22:13
Postat av: Cecilie!

MEEER! <3

03.02.2012 @ 22:17
Postat av:

Meer

03.02.2012 @ 22:17
Postat av: Mia Vist

Meer !<3

03.02.2012 @ 22:40
Postat av: Andrea

Ohhh! Meeeeeeeeer^^

03.02.2012 @ 22:40

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34484532
hits