04.02.2012 | 12:46 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 101

"Middag?" Dere kunne kjenne lukten av kylling i hele huset. "Nei, vi skal på piknik i parken." Dere fant frem det dere trengte og kom dere avgårde. Sola skinnte og det var ikke en eneste sky på himmelen. Man kunne høre fuglekvitter over alt. Det var virkelig en perfekt dag med en perfekt gutt.
____________________

Louis la et teppe ned på bakken da dere kom til parken. Dere hadde smurt noen rundtstykker før dere gikk og spiste de nå. Louis hadde også tatt med drikke. Kunne dagen virkelig bli bedre? Det bar ikke så mange andre i parken, til tross for det fine været. De fleste var på jobb eller hjemme på denne tiden av døgnet. Da dere var ferdige med å spise la du deg ned på teppet. Det var sikkert rundt tjue grader ute. Det at Louis skulle være her noen dager, du hadde ikke fått vite hvor lenge enda, gjorde verdenen din hundre prosent perfekt! Du var den heldigste jenta i verden, og mange var faktisk enig med deg.
"Sover du?" Du hadde vært helt borte i dine egne tanker. Louis la seg ned ved siden av deg, men i motsetning til deg lå han på ryggen. "Hva tenker du på?" Du la hodet på armene dine og så bort på han. "Bare hvor heldig jeg er." Du smilte med tennene. "Heldig?" Han snudde seg så han også lå på magen. "Ja, jeg er sammen med deg." Han smilte av komplimentet og kysset deg på leppene. "Jeg er heldigere enn deg." Du stoppet å smile. "No way!" Du ruller rundt på ryggen. "Jeg er heldigst. Punktum." "Er du tre år elller?" Sa han mellom latteren. Han lente seg over deg og kysset deg enda mer. Du la armene rundt nakken på han. "Ja." Han lo av svaret ditt. "Så jeg er sammen med en treåring? Ikke rart at folk reagerer på det altså." Louis hadde virkelig en rar form for humor, men det var noe av det som gjorde han så nydelig som han var.
Etter en stund pakket dere  sammen og gikk hånd i hånd hjem. Moren din var ikke å se, så hun jobbet vel på prosjektet sitt. Alex og Niall satt oppe og smilte Xbox. Du så fort over kalenderen på rommet ditt. Du hadde ikke tenkt over det før nå, men bursdagen din var faktisk om to dager. Louis kom bak deg og leste nedover lista. "Har du bursdag om to dager?" Han tok et fast grep rundt deg og kysset nakken din. "Mhm." Svarte du lavt. Vanligvis gledet du deg til den dagen, men i år var alt annerledes. Den bleknet av at du var sammen med Louis. Den kunne ha passert uten at du visste det. 
 

Mer? 7 kommentarer?

____________________

For dere som også er Mindless Behavior fans, bli medlem av denne gruppa på facebook! 
Og for de som vil like facebooksida til bloggen. 
Takk! :)

Har også fått spørsmål fra Mia om jeg kunne ha maraton i dag - skal se det ann :) Skal få besøk av familie i dag, så spørs hva vi skal finne på.. Men satser på at det kanskje (Bare kanskje) blir et bittelite ett! :) Nok en gang, takk til dere som leser og kommenterer. Ligger på 11. plass på Agdenes topplista i dag! Wow :) Satte også ny rekord på både lesere og sidevisninger i går! xxPostat av:

Meeeer! Det er sååååååååå gøy! ;)

04.02.2012 @ 12:51
Postat av: Mia Vist

Meer ! <3

04.02.2012 @ 13:13
Postat av: Andrea

Jajaja! Meeer! ^^ ;) <3

04.02.2012 @ 13:15
Postat av:

Meeeeer! ;)

04.02.2012 @ 13:38
Postat av: nina

mmeerr <3<3

04.02.2012 @ 13:40
Postat av: Miriam

Meeeer!!!!!:D

04.02.2012 @ 13:41
Postat av:

Meeer! ;)

04.02.2012 @ 14:38
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

04.02.2012 @ 17:19
Postat av:

Heihei, ny leser !

men hvor går jeg for å begynne på del 1 på historien ?

04.02.2012 @ 19:22

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34495305
hits