04.02.2012 | 22:36 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 103

Han møtte ikke en gang blikket til Niall før han satte seg ned igjen i sofaen. Det var noe merkelig med han. Du ble litt usikker på hvorfor. Hva var det han egentlig hadde gjort på dataen din? Du flyttet brikken din. Niall ledet, men du orket ikke bry deg om det. 
__________________

 

Du og Niall pakket sammen spillet og satte dere sammen med de andre i sofaen. Du gledet deg til skola i morgen, da hadde du i alle fall noe mer å gjør enn bare å se på tv. Louis reagerte ikke da du la hånden på låret hans. Han var like oppslukt i filmen som Alex. Niall nikket mot gangen og du ble med han ut dit. "Er alt ok mellom dere eller?" Han fikk en bekymret rynke i panna. "Jeg vet ikke." Du var faktisk ærlig denne gangen. Du ante ikke hva som var galt. For alt du visste kunne det hende Louis bare hadde hjemlengsel, selv om du tvilte sterkt. Han hadde oppført seg sånn siden han lånte PC-en din og det ble enda værre da han hadde pratet med Daria. Du klarte ikke beskrive følelsen du hadde når han oppførte seg så fjernt. Det var som om du ikke var der, som om du ikke betydde noe for han lenger. En tåre rant ned kinnet ditt. "Kom, så går vi opp." Niall gikk før deg opp trappa. Du ville springe ned til Louis og skrike til han, få ut følelsene dine.
"Jeg spør som bestevennen din, ikke som en venn av Louis nå. Hva er det som skjer mellom dere to? Det virker som noe er skikkelig galt" Niall satte seg ned på senga di. Du klarte ikke annet enn å stå og se på han. "Jeg har ikke peiling." Du fortalte han hvordan Louis hadde oppført seg de siste timene. Han virket veldig overrasket. "Men hvorfor?" Han reiste seg opp og ga deg en lang klem. "Uansett hva som skjer, så ikke vær redd for å prate med meg." Han la kinnet sitt på hodet ditt. "Vi er bestevenner vet du." Niall fikk deg alltid i bedre humør, uansett hvor sur og sint du var. Han gjorde så du ikke brøy deg om hvor mange venner du mistet, der i blant Eva. Så lenge du hadde Niall var det ikke behov for noen andre. Eller, du ville jo ha noen å henge med når han ikke kunne være med deg også da. Det banket svakt på døra. Louis kom inn og så skeptisk på Niall til deg. "Hva skjer?" Niall slapp taket han hadde rundt deg og gikk ut av rommet. "Snakk til han" Mimet han bak ryggen til Louis. "Vi bare prata litt." Du gikk bort til vinduet og så ut. Fra rommet ditt hadde du utsikt ut over en stor eng full av blomster. "Om hva da?" Du pustet dypt inn og snudde deg. De grågrønne øynene hans målte deg fra topp til tå. Skulle du virkelig si det?

 

Mer? 7 kommentarer?

__________________

 

Har fått et spørsmål om hvor mange deler det er igjen/er i hele historia - og har ikke aning. Som jeg har sagt før, jeg skriver på sparket - så få av Ideene mine er planlagt :) Har funnet en mulig slutt, men regner med at det skjer en del før det :DPostat av: Mia Vist

Mer ! :D <3

04.02.2012 @ 22:40
Postat av: Marte:)

Mer mer mer<3

04.02.2012 @ 22:46
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer i kvel <3 plis ^^ <3

04.02.2012 @ 22:46
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer i kveld <3 plis ^^ <3

04.02.2012 @ 22:48
Postat av: Cecilie!

Meer! <3

04.02.2012 @ 23:04
Postat av: Sigrid

Meer! ;D

04.02.2012 @ 23:12
Postat av: Camilla

Meeeeer <3

04.02.2012 @ 23:28

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34512952
hits