06.02.2012 | 18:56 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 107

Niall snudde seg og hevet det ene øyenbrynet. De oppførte seg som små unger begge to. "Nei, jeg mener de som er på samme linje med deg." Han smilte frekt og fortsatte å gå. Du tok hånda til Louis og gikk etter Niall. Du klarte ikke holde latteren inne, men du var ikke den eneste. Både Niall og Louis lo.

____________________

 

Dere gikk tilbake samme veien som du akkurat hadde gått. Det var stille, til tross for at det var både folk og dyr ute. "*Ditt navn*, jeg må bare fortelle deg om noe:" I det Louis sa setningen snudde Niall seg igjen, han ventet på dere og smilte stort. "Er det et sted i nærheten hvor man kan overnatte?" Du ble litt usikker på hva han siktet til. "Er det noe galt?" Du var redd for at han ikke ville bo hos dere lenger. Han ristet kraftig på hodet. "Absolutt ikke, men resten av guttene har lyst til å komme nedover. De savner deg." Tanken på Zayn, Harry og Liam fikk deg til å smile. "Jeg vet ikke, men vi har to ekstra soverom da, vis mamma synes det er greit. Det er nok senger til alle sammen, ja, nok til Niall hvis han også vil sove hos de." Niall sendte deg et overrasket blikk. "Også måtte jeg ligge på maderasser inne på rommet ditt?" Han rufset til håret ditt. "Det var ikke jeg som bestemte det da!" Du dukket unda Nialls forsøk nummer to til å rufse til håret ditt enda mer. Du hadde dratt ut hestehalen og håret falt pent nedover skuldrene dine. "Jeg kan ringe henne med en gang!" Du tok mobilen fort opp og fant nummeret til moren din. "Kom igjen å ta den.." Du fikk nærmest panikk da hun ikke svarte med en gang. "Hei, *Ditt navn*. Hva er det?" Moren din kjente deg nesten alt for godt. Vær gang du ringte var det alltid noe du ville spørre om. "Resten av guttene vil så gjerne komme hit de også, så jeg lurte på om det var greit? Vi har jo nok senger til alle!" Du heiv på den siste delen fort til slutt. Da hadde moren din ikke noe å si på det. "Når kommer de i så fall?" Det hørtes ut som om hun allerede synes det var greit. Du tok mobilen litt vekk fra øret mens du spurte Louis. "I morgen kanskje." Svarte han uten å ta blikket fra deg. Du fortalte det til moren din. "Ja, det er greit." Du kunne høre på stemmen hennes at hun virket veldig blid. "Tusen, tusen takk mamma!" Du spratt inn i armene til Louis etter at du hadde lagt på. "Det var greit!" Louis bare så på deg. "Jeg skjønte det før du sa det. Du ville ikke blitt så glad hvis ikke du fikk lov." Han ga deg en klem. "Men kanskje vi skal komme oss tilbake? Du har jo trening, og sikkert lekser også." Han la hånden rundt hofta di. Du var litt redd for at det skulle virke rart for Niall, som gikk der alene. "Kom hit da!" Du tok tak i hånda til Niall. På veien hjem danset og sang dere for full hals.

"Ja, da snakkes vi i morgen da." Louis la telefonen på bordet. "Guttene har fått tak i billetter, så de er her rett etter at du er ferdig på skola."  Du gledet deg til å se dem igjen. Du hadde ikke vært så mye sammen med Liam, så han var den du kjente minst. Zayn hadde jo vært der for deg når du for første gang møtte Daria. Og du hadde vært med Harry og sett film, da dere sovnet i sofaen begge to. Selv om du kun hadde kjent dem i nesten to uker, hadde du allerede minner for livet. Guttene fant alltid på noe. Du gruet deg litt til tiden da de skulle på turnè og reise rundt. Du dyttet tanken ut av hodet. Louis og Niall var her nå og de andre kom i morgen, det var alt som betydde noe.

Mer? 7 kommentarer?

____________________

Vi har muntlig naturfagsprøve i morgen, så sitter å øver. Vet derfor ikke hvor mange deler jeg får lagt ut. Skal finpusse litt på det og greier. Satser i alle fall på en til:) Postat av: Mia Vist

Mer! : D <3

06.02.2012 @ 19:13
Postat av: Marte:)

Meeeeeer<3

06.02.2012 @ 19:14
Postat av: Andrea

Meeeeeeeeeeeer! <3<3<3

06.02.2012 @ 19:16
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

06.02.2012 @ 19:18
Postat av: Synnøve :D

Meeeeeeeer <3 <3 <3 <3

06.02.2012 @ 20:02
Postat av: Ingvild

Meree! <3

06.02.2012 @ 21:11
Postat av: Mia Vist

Mere! Blir lei når ingen kommenterer! ;p <3

06.02.2012 @ 21:15
Postat av: Kari Victoria

Meeer <33

06.02.2012 @ 21:17
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer <3

06.02.2012 @ 21:17
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34561499
hits