06.02.2012 | 21:22 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 108

Og du hadde vært med Harry og sett film, da dere sovnet i sofaen begge to. Selv om du kun hadde kjent dem i nesten to uker, hadde du allerede minner for livet. Guttene fant alltid på noe. Du gruet deg litt til tiden da de skulle på turnè og reise rundt. Du dyttet tanken ut av hodet. Louis og Niall var her nå og de andre kom i morgen, det var alt som betydde noe.
___________________

 

Du gikk opp på rommet og pakket baggen din. Dansetreningen var om ca. en time. Danseklærne dine lå i en egen kørg i klesskapet ditt. Du tok fatt i noe og kastet det ned i baggen. Skoene dine stod nede i gangen. Du flettet håret så du skulle slippe å få det i ansiktet. "Ferdig?" Alex banket på døra di. "Vi går snart." Vanligvis pleide dere å være der en halvtime før, og siden det tok en halvtime å gå måtte du få opp farta. "To minutter." Fletten ble ikke perfekt men du orket ikke styre mere med den. Du tok baggen over skulderen og gikk ned til de andre som allerede ventet ferdig påkledd i gangen. "Det var på tide!" Alex knøyt den siste skoen sin og tittet opp på deg da du kom ned trappa.

Det var fult liv da dere kom. Mange hadde allerde startet å varme opp. Alex gikk til sin egen klasse, siden han var litt bedre enn de i din. Emilie måtte hjem, så hun tok første buss hjem igjen. Niall og Louis skulle bare så på dere, siden de nektet å være med å danse denne gangen.
"Kom igjen da Louis." Linn tok tak i hånda til Louis og dro han opp. Det var nesten som hun ignorerte Niall. "Nei, jeg vil ikke." Louis dro til seg hånda. "Kom igjen." Svarte Linn og forsøkte å være forførende. Du kjente et stikk av sjalusi. Hun beit seg i fingeren og så bort på han. Du var kanskje overbeskyttende når det kom til forholdet deres, men du ble ganske sur når det virket som om Linn prøvde seg på Louis. I alle fall når det var rett foran deg. Følelsen du fikk da Louis ble med henne ut på golvet var helt forferdelig. Han så på henne som hun var alt han så. På samme måte som han hadde ser på deg hele tiden. Du så bort på Niall. Han hadde fulgt med på de han også. Du skulle til å si noe, men klarte ikke få det frem. Du hadde ikke ord for hvordan du følte deg nå. Du pustet rolig ut og starter å varme opp. Linn skulle ikke klare å vippe deg av pinnen.
"Er dere klare?" Amanda skulle styre treninga i dag og hun fikk alles oppmerksomhet, bortsett fra Linn og Louis sin. Hun viste først frem dansen før hun lærte trinnene til dere. Niall, så søt som han var, forsøkte å være med for din skyld. "Du gjør dette her frivillig!" Du måtte le. Niall var tydeligvis ikke noe stor fan av dansing, i alle fall ikke sånn type dans dere dreiv med. Han gikk bort til den ene veggen å satte seg ned. Du droppet ut av treninga og gikk bort til han. Først så du bare på Louis og Linn, som tydeligvis hadde det veldig morsomt. "Ikke så på dem, da blir det bare værre." Niall la hendene på hver sin side av ansiktet ditt og tvang deg til å se på han, akkurat som Louis hadde gjort når han pratet til deg noen ganger. "Er dere liksom venner?" Du skjønte at han siktet til Linn. "Nei, vi bare danser sammen." Han nikket. Du blunket hardt et par ganger. Du ville kunne blunke bort det du hadde sett. "Vil du stikke?" Du ristet på hodet. Linn skulle ikke få gleden av å se deg gå. "Blir du med litt til?" Niall ble med deg på midten av golvet. Dere hadde ikke fått med dere det siste, men danset det dere husket. Det hele var veldig komisk. Treninga ble fort ferdig, og for en liten stund hadde du klart å dytte Louis og Linn ut av hodet, helt til de kom bort til dere.

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

06.02.2012 @ 21:28
Postat av: Mia Vist

Mere! <3

06.02.2012 @ 21:34
Postat av: Cecilie!

Meer! <3

06.02.2012 @ 21:35
Postat av: Camilla

Meeeer <3

06.02.2012 @ 21:50
Postat av: silje

Mer ! draaama !

06.02.2012 @ 21:57
Postat av: Elisabeth

Mere!

06.02.2012 @ 22:04
Postat av: nina

Mmeerr <3

06.02.2012 @ 22:18
Postat av: Synnøve:D

Meeeeer<3

06.02.2012 @ 22:19
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer!:)<3

06.02.2012 @ 22:20
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :D :D

06.02.2012 @ 22:41
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Ingvild

Meree! <3

07.02.2012 @ 09:39

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34563479
hits