07.02.2012 | 16:48 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 109

Niall ble med deg på midten av golvet. Dere hadde ikke fått med dere det siste, men danset det dere husket. Det hele var veldig komisk. Treninga ble fort ferdig, og for en liten stund hadde du klart å dytte Louis og Linn ut av hodet, helt til de kom bort til dere.
____________________

 

Du ble nesten kvalm av synet. Hun hang rundt ham som om du ikke var tilstede. Louis bare så på deg, som om han ventet på en reaksjon. Du byttet sko og puttet de du hadde danset i ned i baggen. "Skal vi gå?" Du henvendte deg kun til Niall, som nikket svarende. "Louis, her. Feel free to text me." Hun blunket til han og gikk. Du klarte ikke annet enn å måpe. Louis så bort på deg med et såret uttrykk. "Det er virkelig ikke sånn som det ser ut!" Du vile gjerne høre forklaringen hans. Du var kanskje veldig sjalu av deg, men du klarte ikke la være å bli litt sur på han. "Forklar da." Niall rygget litt bort fra dere. "Jeg ble bare litt revet med, du vet at jeg elsker deg. Og når jeg sier deg, mener jeg bare deg." Han stilte seg foran deg. Ordene fikk deg til å smelte. Du visste at han snakket sant. "Det går bra." Du måtte stå på tå for å kunne kysse han. Ansiktet hans lyste opp. De grågrønne øynene hans var nydelige. Du stod å stirret inn i de. Louis tok opp lappen og rev den i stykker. "Bare deg." Han la hånden mot kinnet ditt og kysset deg. Han slapp kysset og løftet opp baggen din. "Kom så går vi." Han gikk foran deg ut. Du kunne ikke forestille deg hvor heldig du egentlig var.

Du lot vannet renne nedover kroppen. Hendene dine var fulle av shampoo som du masserte inn i håret. Vannet skylte det for ut igjen. "Middagen er klar." Louis banket lavt på døra. "Kommer om to." Du fant frem et håndkle og tørket deg. Siden dere ikke skulle ut senere, tok du bare på deg den ene onepiecen Louis hadde tatt med fra England. Håret fastet du i en strikk. Louis stod og ventet på deg. "Den kledde deg." Onepiecen var ganske stor, spesielt lengdemessig. Han sa det på en ertende måte. "Ikke min skyld at du er så lang da." Du tok på et par tykke sokker. Dere gikk hånd i hånd ned trappa. Moren din hadde laget en salat. Dere forsynte dere og satte dere  ned ved kjøkkenbordet. Alex og Niall var allerede i full gang med en samtale om TV-spill. Moren din var visst så opptatt at hun spiste på kontoret. Selv om hun var hjemme nesten hele tiden, var det sjeldent dere pratet så mye sammen. Hun var alltid opptatt på jobben. Sånn hadde det vært siden du startet på skola. Louis ble med i samtalen om spill. Du, der i mot, var mer opptatt av å spise. Tankene surret rundt i hodet ditt. Salaten smakte godt og guttene forsynte seg flere ganger. Klokka var blitt rundt ti da du gikk fra bordet. Du ville sove litt før skola i morgen.

"En time til det er bursdagen din." Louis la armen sin rundt deg. Du sleit med å sove. Søvnen hadde nesten tatt overhånd da han, en time etter deg, hadde kommet inn på rommet og vekt deg. Du svarte med en mumlende lyd. "Sorry for at jeg vekte deg." Han kysset deg bak øret. Du kunne kjenne den varme pusten hans. "Natta." Han la seg ned og det ble stille. Søvnen var forduftet, nå var du kun rastløs. "Jeg får ikke sove." Hvisket du til Louis. Du regnet med at han ikke sov enda, men var ikke helt sikker. Noen ganger overrasket det deg hvor fort han klarte å sovne. "Jeg vet om en ting vi kan gjøre, men det er kanskje litt stor risk siden det er tre andre i huset." Louis visket deg i øret igjen. Du skjønte hva han hintet til. "Klarer du å være stille da?" Han visste at du ertet han nå. "Jeg kan jo prøve." Han strøk bort noen hårstrå fra ansiktet ditt. Før du rakk å svare hadde han plantet leppene sine på dine.

Mer? 7 kommentarer? 


Postat av: Camilla

Meeeer <3

07.02.2012 @ 16:51
Postat av: frida-lov3e.blogg.no :-)

mer !:D

07.02.2012 @ 16:53
URL: http://lov3e.blogg.no/
Postat av: Kari Victoria

MEEEEER!!! Å jeg er forelsket i denne historien! ;D <3

07.02.2012 @ 17:00
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av:

Meeeeeeer!

07.02.2012 @ 17:03
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

07.02.2012 @ 17:03
Postat av: Marte:)

Meeeeeeeeer<3

07.02.2012 @ 17:14
Postat av:

mereee, blir gal! <33

07.02.2012 @ 17:24
Postat av: Ingvild

Meree! <3

07.02.2012 @ 17:35
Postat av: Elisabeth

Mere! Idaaag ;) <3<3

07.02.2012 @ 17:54
Postat av: Sigrid

MerMerMerMerMerMerMerMer!!! :D

07.02.2012 @ 17:54

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34583742
hits