07.02.2012 | 18:40 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 110

Louis visket deg i øret igjen. Du skjønte hva han hintet til. "Klarer du å være stille da?" Han visste at du ertet han nå. "Jeg kan jo prøve." Han strøk bort noen hårstrå fra ansiktet ditt. Før du rakk å svare hadde han plantet leppene sine på dine.
_________________ 

 

Mobilen din ringte høyt. Du lå med hodet på brystet til Louis, som hadde armen rundt deg. Da du skjønte at det var vekkerklokka di som lagde lyden, kastet du armen ut av den. Mobilen var ikke på nattbordet. Halvt i søvne satte du deg opp, den lå lysende på gulvet. Louis vred på seg. Lyden ble borte i det du trykket på av-knappen. Du trakk til deg t-skjorten til Louis, som i likhet med resten av klærne, lå på gulvet. Etter å ha fått den på deg, gikk du inn på badet og sminket deg. Du lurte på om Louis hadde lite å gjøre, siden han hadde lagt frem klær til deg de siste dagene. Smak var i alle fall noe han hadde! Du så deg selv i speilet. En siste omgang med børsten og du gikk inn på rommet ditt igjen. Louis lå og stirret opp i taket. "Våken?" Han hadde ikke merket at du kom inn, og så litt forskremt ut. "Gratulerer med dagen jenta mi!" Han reiste seg fra senge og kom bort til deg. "Takk." Du fikk et mykt kyss på leppene. "Men kom tilbake til senga nå." Han gliste. "Skole." Du tok opp baggen og hang den over skulderen. "Det kan vel vente litt." Han tok bort håret som lå foran halsen din og begynnte å kysse deg. Det var vanskelig å gå fra han når han oppførte seg sånn, men etter litt trakk du deg unna. "Skole." Sa du på nytt, mer bestemt denne gangen. "Du skulle bare visst hvor mye jeg gleder meg til sommerferien. Ingen forstyrrelser." Han lagde en malende lyd, nesten som en katt. "Men jeg må gå ned å spise, ellers rekker jeg det ikke." Du kysset han fort på kinnet før du gikk ned.
Niall var oppe allerede han også. "Først av alt, gratulerer med dagen. Sak nummer to, kan jeg bli med deg på skola?" Han så opp på deg da du kom inn på kjøkkenet. "Takk, men hvorfor?" Louis var jo her, så hvorfor ikke være hjemme med han?  "Vil bare komme meg litt ut." Han tvang munnvikene oppover. "Greit for meg, men hva med Louis?" Niall tok en ny bit av brødskiva. "Han kan være her, guttene kommer oppover de også. Tidligere enn planlagt." Guttene kom altså før skola slutta, enda bedre. "Er det noe galt?" Stolen ved siden av Niall var ledig, som alle de andre stolene på kjøkkenet, og du satte deg ned. 
Spørsmålet ditt gjorde han ukomfortabel. "Det er ingenting." Han hadde tydeligvis ikke tenkt til å si noe. "Ok." Svarte du fort og smørte en brødskive. Dere spsite uten å si noe. "Vi må stikke nå." Dere gikk ut i gangen og tok på dere sko.

Harry, Liam og Zayn stod utenfor. Louis var ikke å se noen steder. "Gutter!" Du vinket til dem. En gjeng jenter stod og ventet på autografer. "Zayn veivet med armen tilbake og smilte stort til deg. Niall gikk på din høyre side, ikke like begeistret for å se de. Det måtte være noe galt. De skrev ferdig og kastet seg over deg. "Lenge siden sist *Ditt navn*!" Harry smilte så følt at det så ut som om kinnene hans skulle sprekke vært øyeblikk. "Ja, alt for lenge." Heldigvis var det fredag, godt med helg skulle det bli! Spesielt når du fikk bruke helgen din sammen med de fem greieste guttene på jord. "Hvor er Louis?" Du så fra den ene til den andre. "Han er hos dere, han ville ikke bli med." Det var Liam som svarte. Guttene smilte mystisk til hverandre. "Gratulerer med dagen forresten!" Liam ga deg en sikkelig bamseklem, av den typen som tok pusten fra deg. "Takk gutter." Du fikk en ekstre kos av de andre også. "Hva skal vi finne på i kveld?" Du så forventningsfult bort på dem. "Ikke noe spesielt tror jeg. Louis har planer for dere." Selv om det ikke en gang var en uke siden dere hadde sett hverandre, hadde det skjedd ganske mye. Daria hadde kommet til Harry hver dag, for å sjekke om Louis hadde kommet tilbake. Du reagerte litt på det, men tenkte du ikke skulle lage noe nummer ut av saken. Louis var her, og det var alt som betydde noe for deg akkurat nå. Dere gikk den vanlige veien, noe som gikk fem minutter fortere enn parkveien.

Louis møtte dere i døra. "Endelig!" Å se på Louis akkurat da, var som å se på en unge på julaften. Litt ironisk, siden han hadde bursdag da. Han tok ikke øynene fra deg, selv ikke en gang da guttene pratet til han. "Jeg har en overraskelse til deg." Han sa det så høyt at det var liten tvil på at det var noen som ikke hadde hørt det. Moren din kom også ut fra kontoret. "Gratulerer med dagen, vesle jenta." Moren din hadde kalt deg det siden dag en. "Takk mamma." Det var lenge siden du hadde fått en klem av henne, bortsett fra når hun trøstet deg. Alex var fortsatt på skola, siden han skulle sparke fotball. "Her." Louis tok frem en liten eske. Dere satte dere i stua og de andre fulgte med på at du åpnet den. Du hadde aldri sett noe så pent.

Mer? 10 kommentarer?


Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

07.02.2012 @ 18:47
Postat av: Kari Victoria

Meeer ;D

07.02.2012 @ 18:47
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Mia Vist

Mere! <3

07.02.2012 @ 18:48
Postat av: frida-lov3e.blogg.no :-)

mere !:D

07.02.2012 @ 18:53
URL: http://lov3e.blogg.no/
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :D

07.02.2012 @ 19:05
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: miriam

Meeer

07.02.2012 @ 19:06
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

07.02.2012 @ 19:08
Postat av: Sigrid

Meer! :D

07.02.2012 @ 19:37
Postat av: Ingvild

Mere! <3

07.02.2012 @ 19:52
Postat av: Elisabeth

Mereee! <3

07.02.2012 @ 19:57
Postat av: Synnøve :D

Meeeeeeeeeeer<3<3

07.02.2012 @ 20:45
Postat av: ane kjeilen

elsker denne historien! meeer! <3

Postat av:

MERE! Elsker historien! :)

07.02.2012 @ 20:52
Postat av:

oooooo! meer:-D

07.02.2012 @ 20:56

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34587808
hits