08.02.2012 | 18:53 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 113

Han dyttet deg ned på senga, igjen. Han la seg ved siden av deg og kysset deg på kjevebeinet. Da han stoppet kysset du tilbake. Du hadde fått med deg at han var ekstra svak for halsen. Han åpnet knappen på buksa di.
_____________________

 

Du snudde deg rundt og forventet å se Louis på den andre siden av senga. Den var tom. "Louis?" Du satte deg opp. Klokka var over elleve. Louis hadde ikke svart. Du tok på deg pysjbuksa di og snek til deg en av t-skjortene hans. "Louis?" Du fikk ikke noe svar denne gangen heller. Han kom vel sikkert snart. Du gikk tilbake på rommet og fikset håret ditt. Det kom en lyd ute fra den andre delen av rommet. Louis kom rett etterpå inn på rommet. "Er du oppe alt?" Du så rart på han. "Nei, jeg sover." Han tok den humoristiske tonen i stemmen din. "Ser det." Han kysset deg fort på panna . "Jeg har med mat." Det var derfor han hadde vært ute. "Forresten, den t-skjorta så litt kjent ut."
Han gikk ut av rommet og du stod igjen alene. "Kommer du?" Du gikk ut til han. På bordet lå det baguetter med diverse pålegg på og varm drikke. Han satt allerede på den ene stolen. Dere spiste i stillhet. Det var ikke så mye å prate om. "Du fikk forresten en melding i stad. Det var lyden som vekte meg." Han smilte søtt til deg. Du unnskyldte deg og hentet mobilen. Meldingen var fra moren din. *Kan dere komme tilbake i dag? Jeg har noe å fortelle deg* Du løftet blikket. "Vi må hjem i dag." Louis bare måpte. "Hvorfor det?" Fikk han til slutt frem. "Mamma har noe hun vil fortelle meg. Det var det meldingen var om." Du viste han meldingen. "Ok." Han virket ikke så glad for det. Du var ikke det du heller. Du lurte veldig på hva det kunne være. Var det positivt eller negativt. Ville du bli glad eller ikke? Du reiste deg fra bordet og gikk for å pakke sakene dine. Utenpå t-skjorta til Louis tok du en hettejakke. Baggen var ferdig pakket etter to minutter.
Louis stod klar ved døra. Allerede med sko på. Når du skulle ut med han følte du deg alltid treig. Det stod en taxi utenfor og ventet på dere. Stillheten var anstrengt. Ingen av dere hadde lyst til å reise enda. Du la hånden din på låret hans etter at dere satte dere inn. Hodet ditt hvilte på skulderen hans.

Moren din møtte dere i gangen. "Jeg har noe jeg må fortelle deg." Hun hintet til at du skulle bli med på kjøkkenet. Louis gikk opp på rommet ditt med baggene deres. "Ikke hat meg for dette *Ditt navn*, men jeg synes ikke at du skal bli med Louis på ferie. Jeg vet det er en bursdagsgave." Du kunne ikke tro hva du hørte. "Hvorfor ikke?" Både sinne og urolighet fyllte hodet ditt. Ville ikke moren din la deg reise på ferie med kjæresten din? "Hør her, jeg synes du er for ung til å reise på ferie med kjæresten din. Hadde resten av guttene og Eva blitt med hadde det vært greit, men ikke dere to alene." Moren din så strengt på deg. "Du tuller vel nå?" Hadde hun virkelig tenkt til å ødelegge alt? Hun ristet på hodet. Du reiste deg så stolen veltet. Du orket ikke prate med Louis nå. Liam, Zayn og Harry satt i stua. Du stelte deg i døråpningen. "Niall er på rommet." De hadde skjønt hvem du lette etter. Som de sa, var han på rommet. Han spilte gitar. Du kastet deg ned på senga ved siden av han. Han stoppet å spille og så på deg. Varme tårer rant ned fra øynene dine. "Hva har skjedd?" Du forklarte han alt sammen. Han holdt rundt deg mens du gråt lydløst. "Kanskje du burde fortelle det til Louis med en gang?" Niall sa akkurat at du skulle gjøre det du minst av alt hadde lyst til, fortelle alt sammen til Louis. 

Mer? 7 kommentarer? 

_____________________

 

Klarer dere å nå 1000 kommentarer til i morgen (før klokka 2), blir det sannsynligvis maraton Torsdag ettermiddag/kveld:) Er, når jeg skriver dette, 907 kommetarer. Mangler da 93. Skal prøve å poste i alle fall 2 innlegg til i kveld, og siden jeg har "fri" fra skola i morgen, blir det noen innlegg da også!:) Så, hvis dere vil ha maraton - kommenter!

 
 


Postat av: Dina

Meeeeeeeer! <3

08.02.2012 @ 18:58
Postat av: Malin

meeer :DDDD

08.02.2012 @ 19:05
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

08.02.2012 @ 19:10
Postat av: Tonje Viken Brenden

ja, maraton <3 Meeeer! <3

08.02.2012 @ 19:11
Postat av: Camilla

Meeeeeeeeeeer <3

08.02.2012 @ 19:16
Postat av: Mia Vist

Mere! <3

08.02.2012 @ 19:20
Postat av: julia tomlinson

mere :)

08.02.2012 @ 20:35

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34613822
hits