08.02.2012 | 20:52 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 114

Han stoppet å spille og så på deg. Varme tårer rant ned fra øynene dine. "Hva har skjedd?" Du forklarte han alt sammen. Han holdt rundt deg mens du gråt lydløst. "Kanskje du burde fortelle det til Louis med en gang?" Niall sa akkurat at du skulle gjøre det du minst av alt hadde lyst til, fortelle alt sammen til Louis. 
__________________

 

Louis stod i døråpningen. "Fortelle meg hva?" Han så fra det tårevåte øynene dine og bort til Niall. "Hva har skjedd?" Han virket litt nervøs. Du fortalte alt sammen om igjen. "Louis, følger du med?" Setningen din fikk han tilbake til virkeligheten. "Ja. Men jeg skjønner det ikke, hun sa at det var greit til meg." Han lente seg mot lista på døra. "Jeg skjønner ingenting for øyeblikket." Du la deg bakover i senga. Niall la ned gitaren. "Men kanskje du kan komme til London eller noe istedet?" Han prøvde å muntre dere opp. Du nikket. "Det hadde vært gøy det også." Louis svarte ikke, men gikk ut på kjøkkenet. Du kunne høre at han diskuterte med moren din, men når hun først hadde bestemt seg for noe var det sjeldent hun endret mening. Kom han til å spørre om London ideen til Niall? Du og Niall småpratet litt. Siden du og Louis hadde reist tilbake en dag tideligere, hadde dere ikke noen planer. "Er det kino her i bygda?" Måten Niall pratet om hjemstedet ditt var litt morsomt. Du ville ikke kalle det en bygd, selv om det ikke akkurat var en liten by heller. Tettsted passet mye bedre. "Ja, vi har en." Niall fikk et lurt glimt i øyet. "Tror du vi kunne lånt den?" Du kjente Tor, han som hadde ansvar for salen. "Jeg skal se hva jeg kan gjøre med den saken. Jeg kjenner han som har ansvar for kinoen." Louis kom tilbake på rommet. "Hun vil ikke prate mer om det." Du så på det oppgitte ansiktet hans. "Hun er sikkert sliten. Hun mistrives med å bestemme over oss, det tar all energien fra henne." Moren din hadde aldri vært av den sjefete typen, hun ville at dere skulle gjøre det dere hadde lyst til, innenfor en viss grense. Det at hun sjefet over deg nå, betydde at det var en grunn til det. Du orket bare ikke høre hvorfor, ikke akkurat nå.


Dere dekket på bordet på kjøkkenet. Det hadde gått en stund siden du og Louis hadde spist, og de andre var sultne de også.  Det ble en veldig livlig samtale mellom dere. Niall hadde delt kino-ideen sin, noe som falt i smak hos de andre. "Kan du få tak i han til i kveld?" Liam var den som likte ideen best. Du hadde nummeret til Tor på mobilen din, så det skulle ikke bli noe problem. Du tastet så fort som det lot seg gjøre, og sendte meldingen tilbake. Tor var noen år eldre enn Louis, rundt tjuetre. Dere hadde hengt litt sammen siden dere hadde mange av de samme vennene. Det tok et minutt før du fikk svar. "Han sa at det var greit, så lenge han fikk være med." Du strålte mot de andre. Selv om du var misfornøyd med valget til moren din, ville du ikke la det ødelegge for resten av gjengen. "Han lurer på når vi skal dit." Diskusjonen begynte. En lang filmkveld ville bli koselig. Dere ville gjerne se mer enn en film, så dere skulle reise dit ved 18-tiden, og se hvor lenge dere holdt på. Tor godkjente valget deres.
"Hva skal vi gjøre i mellomtiden?"  Samtalen stoppet opp. Det virket ikke som de andre hadde tenkt noe på det. "Kan du ikke vise oss litt rundt?" Harry hadde kommentert at han gjerne ville se seg rundt på stedet, tydeligvis hadde han ikke gitt opp håpet. "Ok, da går vi da." Du satte tallerknen din på kjøkkenbenken. Vaske opp kunne du gjøre når du kom tilbake.

Mer? 7 kommentarer?

 


Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

08.02.2012 @ 21:00
Postat av: Mariell

MEEER:-D

08.02.2012 @ 21:14
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! <3

08.02.2012 @ 21:17
Postat av: Frida - kirstine - kristine - kommenterer alltid tilbake !

mer :DD

08.02.2012 @ 21:19
URL: http://lov3e.blogg.no
Postat av: Mia Vist

Mer!<3

08.02.2012 @ 21:24
Postat av: nina

Mmeerr <3

08.02.2012 @ 21:44
Postat av: julia sivertsen

mer <3

08.02.2012 @ 21:50
Postat av: Ingvild

Meree! <3

08.02.2012 @ 21:51

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34615776
hits