08.02.2012 | 21:56 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 115

"Kan du ikke vise oss litt rundt?" Harry hadde kommentert at han gjerne ville se seg rundt på stedet, tydeligvis hadde han ikke gitt opp håpet. "Ok, da går vi da." Du satte tallerknen din på kjøkkenbenken. Vaske opp kunne du gjøre når du kom tilbake.

__________________

 

De andre fulgte ditt eksempel. Snart var det fullt ute i gangen. Alle tok på seg sko og jakker. Det var en kjølig vind som møtte dere ute. Sola hadde gått bak noen skyer og varmet ikke like mye. Alle, bortsett fra deg og Harry, diskuterte hvilken filmer dere kanskje skulle se. Du var i full gang med å fortelle Harry hvor de forskjellige tingene lå. "Her er lekeplassen." Du pekte mot et klatrestativ og noen husker. Dere hadde bestemt dere for å gå gjennom parken først. Det sprang noen unger forbi dere. Du kjente igjen den ene ungen, en liten blond jente. Hun var lillesøstera til Eva og var rundt sju år gammel. "Hei *Ditt navn*!" Han stoppet foran deg og ga deg en kos. "Hei Silje." Det var lenge siden du hadde sett henne. Hun pratet i veg om alt som hadde skjedd siden hun så deg sist. Da dere kom til enden av parken løp hun tilbake til vennene sine. "Hvem var det?" Harry så etter henne. "Lillesøstera til Eva." Du smilte av tanken på den lille jenta. Harry svarte ikke, bare nikket.
"Noe mer det er vedt å se her?" Du hadde vist dem diverse steder. Dere hadde gått en lengere tur gjennom parken, vært en tur innom nærmeste lille kjøpesenter og sett på skolene som var i området. "Dere er glade i dyr?" Tankene dine gikk til det lille dyresenteret. Det lå ikke så langt unda huset ditt, men for å komme dit måtte man kjøre litt lenger ut på landet. "Det ligger et dyresenter i utkanten av stedet, det er ikke så langt å gå." Liam og Harry som hadde vært i gang med en stor diskusjon ble stille. "Hva slags dyresenter da?" Du ble litt trist av å tenke på historien, men måtte svare på spørsmålet til Harry. "Det har jo blitt bedre nå, men før var det et veldig stort problem med dyr her. Spesielt hunder. Selv om vi bor på et ganske lite tettsted, så var det mange som kjøpte seg hunder og ikke ville ha de senere." Dere gikk mot den ene bensinstasjonen. "Camilla startet det for tre år siden. Jeg har jobbet der i helgene noen ganger." Dere kjøpte dere en brus hver, eller guttene kjøpte hver sin og Louis kjøpte en til deg. Det var et stykke å gå, så det kunne være greit med drikke.


Senteret så ut som det alltid hadde gjort. Det var et ganske stort bygg med hvite vegger, hovedhuset. Bak hovedhuset var det luftegårder og store enger dyrene kunne løpe på. Da du jobbet der hadde Camilla hatt to hester, seksten hunder, noen katter og en del gnagere, der i blant kaniner, marsvin og rotter. Du gikk inn hoveddøra og guttene fulgte etter deg. Det var blitt endret en del siden du hadde vært der sist. Camilla hadde fått en stor pengesum for å holde senteret igang, og med dem hadde hun pusset opp mye innvendig. Hun stod bak resepsjonen og pratet med et eldre par. De hadde med seg en liten hund. Du fikk ikke med deg så mye av samtalen. Hunden var lys brun. Den snudde seg nysgjerrig mot dere.
Camilla hadde lagt merke til dere og smilte. "Bare to sekunder." Hun blunket til deg. Litt etterpå løftet Camilla opp hunden og kom bort til dere. Paret gikk ut døra igjen. "Enda en liten stakkar?" Du klappet hunden forsiktig. Hun nikket. "De skulle flytte til utlandet og kunne derfor ikke ha med seg hunden."  Den sleiket fingrene dine. "Hva heter den?" Camilla smilte igjen. "Noah." Hun ga hunden over til deg. Øynene til Noah slo til og med Louis sine. "Lenge siden jeg har sett deg forresten!" Han ga deg en klem. "Altfor lenge!" Det hadde gått nesten et år siden du jobbet her, og hadde ikke vært innom siden da. "Hvordan går ting?" Dere ble med henne videre inn i bygget. I den ene enden var det flere rom for hunder, katter og gnagere. I andre enden var det stall. "Ting går gremover. Har fått mer pengestøtte, så nå har jeg en del til overs." Dere gikk inn til hundene. Noah ble satt inn i et bur. Han la seg fort ned. Det virket allerede som han trivdes. "Forresten, jeg vet om en som har savnet deg." Du så forst uforståelig på henne. Men etter en stund gikk det opp for deg og tanken gjorde så du fikk tårer i øynene.

Mer? 10 kommentarer til i morgen? Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! <3

08.02.2012 @ 22:09
Postat av: Sigrid

Meeeer!

08.02.2012 @ 22:18
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

08.02.2012 @ 22:36
Postat av:

-mer

08.02.2012 @ 22:51
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

MER <3

08.02.2012 @ 22:53
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av:

MEREE!! :D

08.02.2012 @ 22:56
Postat av: Ingvild

Meree! <3

08.02.2012 @ 23:14
Postat av: Elisabeth

Meer! <3

08.02.2012 @ 23:38
Postat av: Kari Victoria

MEER! ;D

09.02.2012 @ 07:04
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Mia Vist

Mere! <3

09.02.2012 @ 08:08
Postat av: nina

mmeerr <3<3

09.02.2012 @ 14:58

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34615903
hits