09.02.2012 | 18:31 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 117

Det var helt annerledes å se sånne ting på TV enn i virkeligheten. Hun lukket boksdøra igjen. "Han er fortsatt vanskelig å få kontakt med, men har blitt en del bedre." Niall tok opp mobilen sin. "Klokka er fire allerede, kanskje på tide å komme seg tilbake?" Du ga en kos til Camilla og dere takket for dere.
___________________

 

Turen hjem gikk fort. Dere tok en kjapp kopp med kakao hver og fant frem diverse filmer. Tor hadde avtalt å møte der ved seks tiden, så dere hadde fortsatt rundt en time igjen. Du skiftet til noe mer behagelig. Hvis dere skulle sitte i kinosalen noen timer, var det bedre med behagelige klær og noe som var varmt. Du, Harry og Niall gikk ned på butikken for å kjøpe godteri og brus. Liam, Zayn og Louis ble igjen hjemme. Alex skulle bli med dere, siden han kjente Tor litt bedre enn dere, og hjalp dem med å plukke ut de beste filmene dere hadde. Både Alex og moren din var to filmavhengige personer. Selv foretrakk du data foran TV.
"Hva skal vi ha?" Harry puttet masse godteri ned i forskjellige godteposer. Niall lente seg på handlevogna som var full av brus. "Bare ta mye av alt sammen." Det var Niall som kom med kommentaren. "*Ditt navn*!" Du snudde deg rundt og så Simen. Han kom smilende bort til deg. "Hva skjer?" Han hadde tydeligvis ikke lagt merke til at du var med Harry og Niall. "Ikke mye, vi skal snart hjem igjen." Du pekte på Harry og Niall som fulgte med på dere. Ansiktsuttykket til Simen byttet fra selvsikkert til usikkert. "Hvem er de?" Han beit litt på tommelen sin. "Venner av Louis." De kom bort til deg. Harry hadde klart å bestemme seg for hva slags godteri dere skulle kjøpe. "Potetgull og popkorn?" Det gikk opp et lys for Niall. Harry forsvant rundt et hjørne for å lete etter det. Simen følte seg ubekvem av at Niall fulgte med på dere. "Hva skal dere?" Du skjønte at han hintet til den fulle handlevogna. "Filmkveld." Du synes det var litt merkelig å prate hverdagslig med han etter hva som hadde skjedd. "Kos dere da, hade." Han vinket til deg og gikk. Du vinket tilbake. Harry kom tilbake med en del poser med potetgull og pakker med popkorn. Han la de ned i handlevogna. "Hvem var det?" Øynene hans ropte nysgjerrighet. "Simen, eksen min." Harry sluttet å stille spørsmål. Dere gikk bort til kassa og betalte.
Dere gikk rett bort til kinoen med posene. Det var bare ti minutter til Tor og resten av gjengen skulle komme. Mobilen din vibrerte i lomma. *Louis<3* stod det på displayet. "Hvor er dere?" Du rakk ikke si hei før han startet samtalen. "Utenfor kinoen allerede." Han virket ikke stresset eller urolig eller noe. "Ok, skulle bare si at vi er der om to minutter." Du sa hade og la på. "De er her om to minutter." Du snudde deg og pratet til guttene. De kom ruslende nedover gangveien to minutter senere. "Hallo!" Zayn ropte til dere og vinket med begge armene. Dere vinket tilbake. Rett før de kom bort til dere kjørte Tor inn på parkeringsplassen. "Hei folkens." Han kom bort til dere og hilste på guttene. "Klare til filmkveld?" Du fikk en kos. "Absolutt!" Han låste opp og dere gikk inn i salen. Mens Louis, Alex, Zayn og Liam gikk gjennom posene med godteri, fikset Tor med filmene. "Hvilken film vil dere se først?" Dere bare så på hverandre. "Hva med I am Number four?" Louis visste at det var yndlingsfilmen din, men hadde ikke sett den sammen med deg enda. De andre nikket, tydeligvis enige, og filmen ble satt på.

Mer? 7 kommentarer? 


Postat av: Marte:)

Meeeeeeeeer<3

09.02.2012 @ 18:45
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

09.02.2012 @ 18:51
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

09.02.2012 @ 19:19
Postat av: Mia Vist

Mer! <3

09.02.2012 @ 20:27
Postat av:

MEEEEEER!

09.02.2012 @ 20:35
Postat av:

MER! nåå <3

09.02.2012 @ 20:52
Postat av:

MERE :D

09.02.2012 @ 20:52
Postat av: Jenny Styles Horan Tomlinsom Malik Payne <3

Mer <3

09.02.2012 @ 20:52
URL: http://iamdirectioner.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34638520
hits