10.02.2012 | 16:36 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 120

Du var usikker på hvor i veien du gikk, om du nesten var ute i grøfta eller om du gikk midt i veien. Det ble enda mer steinete. Du snublet i enda en stein og kunne kjenne noe hardt mot hodet. Det var som om noen hadde slått deg med en hammer. Du tok deg til punket og følte at alt svartnet. 
____________________

 

*Louis' synsvinkel*

"*Ditt navn*!" Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Tårene rant nedover kinnet mitt. Døra gikk igjen. Jeg klarte ikke annet enn å sette meg ned i stolen. Det føltes som om hun hadde tatt med seg hjertet mitt, latt meg være igjen alene. Alt var uklart på grunn av tårene. Hvorfor hadde *ditt navn* spurt om det i starten? Daria hadde da ikke nummeret hennes?
Døra inn til salen ble åpna. Jeg så opp. Harry og Alex. De satte seg ved siden av meg. "Hva skjedde? Hun er tydeligvis veldig knust." De kom til å tro at jeg var en idiot. Jeg tok sjansen og fortalte det til dem. At kysset ikke hadde betyd noe, at det ikke skulle skjedd. Jeg hadde ikke ment å kysse henne, skulle bare gi henne en kos. Jeg ristet kraftig på hodet. "Kanskje det er best om jeg reiser, så slipper hun å se mer av meg." Alex kremtet lavt. Han hadde vært stille helt til nå. "Du aner ikke hvor mye søstera mi bryr seg om deg. Du er alt som betyr noe for 'a. Hvis du virkelig liker henne, ikke reis." Han reiste seg opp og begynte å gå. "Skal vi gå og lete etter henne?" Harry var på vei ut han også. "Kom da Louis, så går vi og finner henne. Da kan du forklare deg." Han tok et godt tak rundt håndleddet mitt og dro meg med. Det var absolutt ikke dette jeg hadde sett for meg da jeg reiste etter *Ditt navn*.
Utenfor stod resten av guttene, *Ditt navn* var ikke å se. Hun var sikkert hjemme igjen allerede. Niall stod med telefonen opp til øret. "Hun tak den ikke." Han så på alle sammen etter tur. "Hvem da?" Jeg regnet med at han mente *Ditt navn*, men jeg kunne ikke være helt sikkert. Han svarte fort, og jo, jeg hadde rett. "Hun er sikkert hjemme allerede. Jeg stikker i alle fall." Alex begynte å gå bortover gangveien. Vi fulgte etter han.  Det var ikke stort annet å gjøre. Niall gikk ved siden av meg hele veien. Han byttet på å trøste meg, selv om det var jeg som hadde gjort noe dumt, og ringe *Ditt navn*. Jeg hadde mest lyst til å få noen til å slå meg hardt i ansiktet. Jeg hadde hatt alt og klart å kaste det ut av vinduet som om det ikke betydde noe. Jeg fortjente virkelig ikke ei så nydelig jente. Niall subbet ekstra med føttene. Noe jeg ikke ville lagt merke til ellers. Han tok opp mobilen og ringte igjen. Vi gikk gangveien istedet for parken, siden det var en kortere vei. 
"Dere, jeg fant noe!" Harry sprang bortover fortauet og tok opp noe som lyste.


Mer? 7 kommentarer?

_________________

Vet jeg bytta fra 2.-person til 1.-person. Grunnen til det er rett og slett fordi *Ditt navn* er en "deg-person". Louis er "bare" Louis, så leseren er liksom inni hodet hans..:) Fornøyd med det eller vil du ha "Du-person" på Louis også? Postat av: Cecilie!

MEEER! <3 Og jeg er hvertfall fornøyd ^^

10.02.2012 @ 16:40
Postat av:

Meeeeeeer <3 ;) Blir det maraton?? Eller er det maraton? Hehe;)

10.02.2012 @ 16:49
Postat av: Nina

Meeeer det var .... Bra i love it <33

10.02.2012 @ 17:06
Postat av: Andrea

Jeg hadde likt best viss det var "du-personen" på begge to ;) Men du bestemmer!

10.02.2012 @ 17:12
Postat av: Mrs.Tomlinson

meeeeeeer <3

10.02.2012 @ 17:37
Postat av: Kristina <3

mere <3

10.02.2012 @ 17:51
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3 elsker det sånn det er ^^ <3

10.02.2012 @ 17:52
Postat av: lisa

mereeee <3 jeg likte det som var før best :)

10.02.2012 @ 18:36
Postat av: Maria

liker best med ''du personen'' på hovedgreien.. og ''jeg personen'' på louis sin pov.. forde.. hvis du bruker ''du person'' når louis snakker blir det som om det er hovedpersonens POV og ikke louis sitt.. hvis du skjønner hva jeg mener.. håper du bruker tipset mitt :-)

Elsker bloggen <3 ''MÅ'' innpå flere ganger hver dag :-)

10.02.2012 @ 18:38

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34659519
hits